Maria Chițu sare în apărarea Elenei Marin la Survivor România 2021: ”Ești bădăran". Cum arată Ștefan după eliminare

maria si elena marin
Maria Chițu sare în apărarea Elenei Marin la Survivor România 2021

Înainte ca Ștefan Ciuculescu să afle că va fi eliminat de la Survivor România, a țipat minute în șir la Elena Marin. Maria Chițu i-a luat apărarea prietenei sale.

Înainte de a fi eliminat de la Survivor România, Ștefan Ciuculescu a urlat câteva minute bune la Elena Marin, iar concurenta nu a mai rezistat și a izbucnit în plâns. Fiind lângă ea să o ajute, Maria Chițu i-a luat apărarea Faimoasei și a avut câteva lucruri de spus la adresa fostului fotbalist.

Maria Chițu sare în apărarea Elenei Marin la Survivor România 2021

De când a avut loc unificarea echipelor la Survivor România, concurenții își apără tot mai mult teritoriul și izbucnesc la fiecare flamă care se aprinde în camp.

Ultima ceartă a fost între Ștefan Ciuculescu și Maria Chițu, dat fiind faptul că Faimosul a început să țipe la Elena Marin iar aceasta a început să plângă.

Citeste si: Mama Geta a fost fotografiată în timp ce avea grijă de nepoțică! Imagini emoţionante

concurenti survivor romania 2021
Maria Chițu are o discuție aprinsă cu Ștefan Ciuculescu înainte ca Faimosul să fie eliminat din competiție[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Maria Chițu i-a luat apărarea prietenei sale  și nu a mai putut suporta jignirile fostului fotbalist aduse la adresa cunoscutei dansatoare.

„Nu se victimizează. Când pierd un punct și eu plâng. Nu ești femeie și nu ai cum să te pui în locul unei femei să știi ce simte. Ești bădăran în momentul ăsta, țipi la ea în halul ăsta și fără niciun motiv.

Citeste si: Alex Velea, declarații fără perdea despre Zanni de la Survivor România 2021: "El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită"

Ești bădăran și ăsta e adevărul și o să vadă și lumea de acasă cum ești. Te simți acum vizat și știi că o să ieși afară și asta e problema ta și încerci să faci ceartă”, au fost cuvintele Mariei Chițu.

Chiar dacă Ștefan Ciuculescu a fost cel care a părăsit competiția Survivor România, Elena Marin a fost printre concurenții nominalizați pentru eliminare.

elena marin survivor romania
Elena Marin nu mai suportă răutățile colegilor de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

 „Cred că mă așteptam. Îmi pare rău că dezamăgesc. Zanni a spus la un moment dat că nu am venit să lupt, dar eu asta am făcut.

Aș vrea să-l contrazic și să spun că am venit aici să lupt până la capăt.

Mereu am spus că am venit aici singuri și plecăm singuri. Chiar dacă am o perioadă mai proastă, îmi doresc să lupt, îmi doresc să-mi revin, să ajung până la capăt și să-mi îndeplinesc visul. Publicul este cel care decide și Dumnezeu. Atâta timp cât va mai fi să stau în această competiției, voi da tot ce pot”, a mărturisit Elena Marin.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ştefan Ciuculescu a fost eliminat de la Survivor România pe 20 iunie 2021. Află beneficiile consumului de fructe de mare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies