Alex Velea, declarații fără perdea despre Zanni de la Survivor România 2021: "El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită"

Alex Velea, declarații fără perdea despre Zanni de la Survivor România 2021:
Alex Velea, declarații fără perdea despre Zanni de la Survivor România 2021: "El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită"

Alex Velea îl susține în continuare pe Zanni în competiția Survivor România și spune că el n-ar putea să fie atât de puternic pentru a duce lupta până la capăt.

Alex Velea este un susținător avid al prietenului său, Zanni, concurent în competiția Survivor România 2021 încă de la începuturi. Se pare că artistul nu ar fi putut face față presiunii jocului, însă este extrem de mândru de evoluția Faimosului.

Alex Velea, declarații fără perdea despre Zanni de la Survivor România

Alex Velea și băieții din Golden Gang sunt extrem de mândri de evoluția lui Zanni de la Survivor România 2021 și speră ca Faimosul să câștige competiția din Republica Dominicană.

Artistul este sigur că prietenul său va merge până în pânzele albe pentru marele premiu și spune că îl respectă pentru determinarea de care dă dovadă.

Citeste si: Simona Hapciuc, atac dur la adresa Elena Marin! Cum arată blonda la trei luni după ce a părăsit emisiunea

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„E foarte greu! Eu am văzut când am fost noi în Asia … El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită. A plecat și … la capitolul ăsta sunt sigur că n-a avut probleme, dar să stai acolo, să faci foamea, să n-ai unde să dormi. Să dormi pe blană, pe scândură e nașpa rău", a spus Alex Velea.

Întrebat dacă ar avea tăria să participe la un astfel de show, Alex Velea a fost sincer și a mărturisit că nu ar putea sta atât de mult departe de familie și oamenii dragi care îl înconjoară.

Citeste si: Daniela Iliescu l-a impresionat pe Culiță Sterp! În ce ipostază a apărut viitoarea mămică

„Băi, nu mai am vârsta necesară. Am familie, am copiii. Dacă era să fiu adolescent, să am vârsta lor, îți dai seama, voiam să mă duc și să demonstrez ce pot eu, ce fac eu, dar așa nu. 

La Asia Express mi-a fost greu de tot. M-a omorât dorul și de Antonia și de copii. Eram terminat", a continuat Alex Velea.

Chiar dacă au existat nenumărate speculații de-a lungul timpului legate de Zanni, Alex Velea a încercat să-i fie mereu alături prietenului său și să-l susțină de la distanță, mai ales în mediul online acolo unde sunt toți fanii Faimosului.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cătălin Moroșanu sare în apărarea Elenei Marin după întâmplarea din Consiliu: „La ce nivel au ajuns...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies