Cătălin Moroșanu sare în apărarea Elenei Marin după întâmplarea din Consiliu: „La ce nivel au ajuns...”

catalin morosanu si elena marin
Cătălin Moroșanu sare în apărarea Elenei Marin de la Survivor România 2021

Cătălin Moroșanu a dezbătut împreună cu Jador situația Elenei Marin din Consiliu. Luptătorul îi ia apărarea Faimoasei!

După întâmplarea din Consiliu, atunci când Elenei Marin i s-a făcut rău și a chemat medicii pentru a-i acorda primul ajutor, părerile au fost împărțite și taberele deja făcute. De partea Faimoasei se află Cătălin Moroșanu, care o susține în continuare pe fosta sa colegă.

Cătălin Moroșanu sare în apărarea Elenei Marin după întâmplarea din Consiliu

Cătălin Moroșanu susțin că Elena Marin nu s-a prefăcut  și chiar i s-a făcut rău în timpul Consiliului, atunci când a cerut ajutor medical.

„Știu faza asta. Îți dai seama la ce nivel au ajuns? Să creadă că s-a scobit în nas, să îi curgă sânge și să se prefacă. Vezi ce face concursul ăsta din tine? Cum să se prefacă cineva că îi curge sânge din nas?!”, spune Cătălin Moroșanu.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, atacuri dure la adresa lui Albert la Survivor România! „Dă-i drumul acasă!”. Cum arată Războnicul, după ce s-a tuns

catalin morosanu declaratii despre elena marin
Cătălin Moroșanu spune că Elena Marin este o femeie asumată și puternică[Sursa foto: Captură YouTube]

Cu toate acestea, o fostă Faimoasă nu o crede deloc pe Elena Marin și regretă că i-a luat apărarea atunci când a fost în concurs.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„M-am uitat de vreo opt ori la clipul cu Elena, încercând să văd pe toate părțile acel sânge care se plângea că-i curge din nas și dacă mai aveam vreo urmă de empatie față de persoana ei, mi-a dispărut în seara aceasta.

Citeste si: Cosmin Stanciu, probleme grave de sănătate la Survivor România: "Starea lui s-a agravat în ultima vreme"! Cum arată după cinci luni de competiție

Faptul că am susținut și încurajat o persoană atât de falsă, când totul la mine este despre corectitudine și sinceritate, e cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la Dumnezeu, ca să îmi arate cât de mult greșesc câteodată.

Și vreau să îmi cer iertare tuturor cu care m-am certat în competiția Survivor pentru Elena. Am greșit...”, a spus Simona Hapciuc.

jador si catalin morosanu
Jador și Cătălin Moroșanu au dezbătut situația Elenei Marin din Consiliu[Sursa foto: Captură YouTube]

Cu toate acestea, Elena Marin este susținută în continuare de public și le mulțumește tuturor pentru iubirea acordată.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Îmi bate inima ca unui pui, nu mă așteptam. Sinceră să fiu credeam că va ieși Zanni și așteptam să fiu nominalizată. Sunt fără cuvinte. Mulțumesc din tot sufletul publicului pentru că a trecut aproape jumătate de an.

Am trecut prin foarte multe lucruri, atât bune cât și mai puțin bune. Mai e foarte puțin pănâ la final și e un moment de vulnerabilitate al meu când mă simt singur.

Faptul că știu că sunt oameni care mă susțin și mă iubesc, le mulțumesc și tot respectul”, a spus Elena Marin.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Mama Geta a fost fotografiată în timp ce avea grijă de nepoțică! Imagini emoţionante

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies