Maria Chițu l-a împins pe Zanni la Survivor România, după prima semifinală a competiției! Cine a câștigat imunitatea în Republica Dominicană

zanni survivor romania
Zanni ar fi dorit să câștige punctele de pe traseu fără să fie nevoit să ceară voturile publicului

Zanni a fost împins violent de Maria Chițu pe traseele din Republica Dominicană și astfel a ratat calificarea în cea de-a doua semifinală la Survivor România.

Presiunea pentru concurenții de la Survivor România a atins deja cote maxime, iar jocurile devin din ce în ce mai grele. Zanni ratează calificarea în cea de-a doua semifinală, fiind împins de Maria Chițu, iar Marius Crăciun și Andrei Dascălu reușesc să câștige imunitatea.

Maria Chițu l-a împins violent pe Zanni la Survivor România, după prima semifinală a competiției!

Zanni a devenit extrem de furios  la adresa Mariei Chițu atunci când a văzut că a ratat calificarea în cea de-a doua semifinală.

„Mai aveam puțin și câștigam, ceea ce voiam ca să nu depind de cei de acasă. Voiam să mă salvez singur, să nu se simtă ei cumva..chiar dacă ei sunt acolo gata să voteze. De aceea e toată ambiția pe care o pun în joc, nu sunt basme. Am potențial, știu că sunt bun și dau cu mucii în fasole la sfârșit.

Citeste si: //UPDATE 8 iulie 2021// Cine câştigă Survivor România 2021. Ce poţi vizita în Republica Dominicană

maria chitu si zanni
Maria Chițu l-a împins pe Zanni pe traseul din Republica Dominicană[Sursa foto: Captură KANAL D]

Când avem nervii cei mai mari, că am făcut o greșeală pe traseu am fost zăpăcit de Maria. Ticăloasa asta mica vine..nu ai voie să mă atingi. Hannah Montana din Vaslui. Voiam să câștig și știu ce înseamnă pentru unii vânătoarea asta de momente. Când vezi pe cineva nervos te duci să-i pui stropul ăla pe cap și își spune ceva „doamne, ce ne-a zis”, a declarat Zanni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Fostă concurentă de la Survivor România 2021, pregătită să devină mamă? „Să fim căsătoriți și copilul să fie botezat”.

Maria Chițu de cealaltă parte, a fost fericită că Andrei Dascălu a reușit în detrimentul lui Zanni și nu regretă nicio secundă fapta pe care a făcut-o.

zanni si maria chitu
Zanni și Maria Chițu au avut o confruntare majoră la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Mă bucur că am adus cele trei puncte. M-am bucurat de traseul ăsta. Felicitări lui Andrei. Sunt multe frustrări acumulate pe parcursul comeptiției. Decât să-i dau două în cap, mai bine îi iau două puncte și îl ajut pe Andrei să meargă mai departe”, a declarat Maria Chițu.

Cine a câștigat imunitate în Republica Dominicană

Cei doi Războinici, Marius Crăciun și Andrei Dascălu au câștigat imunitate în prima semifinală de la Survivor România 2021.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Mă simt foarte bine, foarte dulce. La început când am văzut traseul și final, nu mă așteptam să fiu priceput la aruncările la coș.

De-aia am avut o aruncare din oală, dar se pare că a funcționat. La prima intrare cu Maria știam că aruncă foarte bine și credeam că nu am nicio șansă.

A fost un meci strâns, apoi cu Zanni am întors scorul și m-am calificat în finală cu Elena. Știam că trebuie să rămân concentrat la fiecare aruncare de minge și am reușit. Uneori când mă subestimez reușesc să mă surprind, la unele aruncări.

Resimt o durere de musculatură, dar mă bucur că astăzi am reușit să dau tot și m-am salvat astăzi. Îi felicit pe toți”, a declarat Marius Crăciun.

Cât despre Andrei Dascălu, acesta este bucuros că are locul asigurat în concurs și este pregătit să dea tot ce are mai bun pentru marea finală.

„Sunt foarte fericit. Aveam mare nevoie de această victorie. Mă bucur că eu și Marius avem locurile asigurate în ultimii patru. Mă bucur că am putut demonstra că îmi merit locul aici”, a declarat Andrei Dascălu.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Elena Marin a fost eliminată de la Survivor România – 8 iulie 2021. Cum arată tenul Elenei Marin

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies