Daniel Pavel, ultimele declarații înainte de începerea semifinalelor Survivor România: "Suntem concentrați"

daniel pavel declaratii marea finala
Daniel Pavel face ultimele declarații înainte de marea finala Survivor România 2021

Marea finală Survivor România 2021 se apropie cu pași repezi, iar Daniel Pavel face ultimele declarații legate de concurs.

Mai sunt doar trei zile până când se va afla cine este marele câștigător de la Survivor România 2021, dar până atunci Daniel Pavel face ultimele declarații legate de competiția fenomen din Republica Dominicană.

Daniel Pavel, ultimele declarații înainte de începerea semifinalelor Survivor România

Daniel Pavel vorbește despre atmosera de pe platourile de filmare de la Survivor România 2021 cu doar trei zile înainte de marea finală.

„În continuare nu ne permitem niciun fel de automatism care ar putea prejudicia emoția transmisă acasă. Suntem concentrați și în același timp ne dorim să transmitem trăirile extraordinare ale concurenților rămași în competiție. Remarc același focus tenace și la operatori, sunetiști și ceilalți colegi mai ales că sunt într-o rotație amețitoare între țările rămase în competițiile proprii Survivor”, a declarat Daniel Pavel.

Citeste si: Fostă concurentă de la Survivor România 2021, pregătită să devină mamă? „Să fim căsătoriți și copilul să fie botezat”.

daniel pavel survivor romania 2021 marea finala
marea finală Survivor România 2021 se apropie cu pași repezi[Sursa foto: Instagram Daniel Pavel]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Daniel Pavel spune că a empatizat cu fiecare concurent în parte care a pășit pe terenul de la Survivor România 2021 și speră ca cel mai bun dintre ei să câștige această ediție fenomen.

„M-am simțit apropiat de fiecare concurent în parte, fie ea sau el, artist, antrenor sau atlet, personalitate media sau sportiv emerit și campion....

Concurentii Survivor au alcătuit acel personaj colectiv care a oferit o emoție uriașă acasă. S-a creat o puternică legătură între public și concurenți, o empatie ieșită din comun. Îi invit pe cei de acasă să își susțină în continuare favoriții în competiție. Cu toții așteptăm cu sufletul la gură Marea Finală!”, a precizat Daniel Pavel.

Citeste si: Ce se ascunde în spatele prieteniei lui Zanni cu Elena Marin la Survivor România?! Ce spune iubitul Faimoasei despre evoluția acesteia în Republica Dominicană

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

daniel pavel survivor romania
Daniel Pavel spune cu cine s-a înțeles cel mai bine dintre concurenții Survivor România[Sursa foto: Instagram Daniel Pavel]

După terminarea filmărilor la Survivor România, Daniel Pavel are în plan o vacanță în care se va relaxa alături de familie și persoana iubită.

„Cum ajung  în țară, voi petrece timp cu tata, a fost ziua lui pe 2 iulie, și nu l-am văzut fizic ce fix 1 an- cu pandemia și proiectul nostru. Cu fratele, sora, nepoții, și, desigur, cu colegii mei de e la Kanal D, primele zile după aterizare.

Apoi vine de la Viena cu primul avion disponibil și iubita mea și plecăm pentru câteva zile undeva unde să „depănăm” cele 6 luni. Undeva spre finalul lunii iulie am să plec și cu băiatul meu într-un concediu de „luptători”. Apoi, de ziua mea în septembrie, avem programată o vacanță cu iubita mea, în Creta”, a mai spus Daniel Pavel.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Sebastian Dobrincu şi Ioana Ignat s-au despărțit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies