Fostă concurentă de la Survivor România 2021, pregătită să devină mamă? „Să fim căsătoriți și copilul să fie botezat”.

alexandra stan gravida
Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret și a uimit pe toată lumea cu rochia de mireasă

Alexandra Stan este pregătită să devină mămică?! Ce spune fosta Faimoasă de la Survivor România 2021 despre rolul de părinte?

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit în mare secret și după ce toată lumea a văzut pozele în rochie de mireasă ale artistei, acum se întreabă dacă urmează un copil în relația celor doi. 

Fostă concurentă de la Survivor România 2021, pregătită să devină mamă?

Alexandra Stan pare mai pregătită ca oricând să arate tuturor că este o femeie serioasă care își dorește o familie mare și fericită.

După ce s-a căsătorit în secret  cu Emanuel Necatu, acum artista vorbește despre posiblitatea de a deveni mămică pentru prima oară.

Fosta Faimoasă de la Survivor România spune că a vorbit cu soțul ei despre copii, însă nu au știut exact când să ia această decizie, după nuntă sau înainte.

Citeste si: Maria Chițu, atacată în miezul nopții la Survivor România. Cum arată Războinica pe ultima sută de metri în competiția din Republica Dominicană

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru.

Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat.

Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: „OK, hai să ne gândim serios la asta!”, a declarat Alexandra Stan.

Citeste si: Cine a fost eliminat de la Survivor România – 4 iulie 2021. Află lucruri neştiute despre Marea Caraibilor

Alexandra Stan a fost cerută în căsătorie chiar pe plaja din Constanța, un loc extrem de drag artistei.

Totul a decurs conform planului, căci Emanuel Necatu a primit un răspuns afirmativ fără nicio ezitare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

alexandra stan insarcinata
Alexandra Stan este pregătită să devină mămică[Sursa foto: Instagram Alexandra Stan]

„Apoi, când am fost în Constanța, mi-a cerut să-i arăt plaja unde copilărisem eu, în cartierul meu. Am fost pe plajă și, când am ajuns acolo, a îngenuncheat și m-a întrebat. A formulat foarte frumos, a fost ceva deosebit, magic. Mi-a spus că, atunci când era mic, bunica lui îi povestea despre zâne, cred că se referea la licurici, la cei care sclipesc, și îi spunea că sunt zâne, de fapt.

El toată copilăria lui a trăit cu gândul la zânele acestea și își dorea foarte mult să întâlnească o zână în realitate, adică să vadă cum arată ea. Și, când eram pe plajă, mi-a povestit lucrul acesta și m-a întrebat: „Vrei să fii zâna mea? și a fost foarte drăguț. Am spus „Da” imediat”, a mărturisit fosta concurentă de la Survivor România.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Victor, noul concurent de la Puterea Dragostei?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies