Albu Philip de la Puterea Dragostei susține că nu a lovit-o pe Berna, fosta lui iubită

albu philip declaratii
Albu Philip neagă acuzațiile făcute de Berna

Philip de la Puterea Dragostei neagă acuzațiile cum că ar fi lovit-o pe fosta lui iubită, Berna.

Berna și Philip au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea Dragostei, însă s-au despărțit după multe certuri, deși toți așteptau cu nerăbdare nunta lor. Acum ceva timp, frumoasa blondină a declarat că fostul iubit ar fi bruscat-o, însă fostul concurent neagă orice acuzație.

Albu Philip de la Puterea Dragostei nu a lovit-o pe Berna, fosta lui iubită

Chiar dacă a negat faptul că ar fi lovit-o pe Berna, fosta lui iubită, Albu Philip nu dorește să facă mai multe declarații momentan.

Cu toate acestea, fostul concurent de la Puterea Dragostei nu este de acord cu cele spuse de fosta iubită.

„Am primit foarte multe mesaje dacă este adevărat că m-a agresat fostul meu iubit în Centru Vechi...Da, este adevărat! Nu vreau să vorbesc despre acest subiect, pentru că nu mă simt bine vorbind despre acest subiect.

Citeste si: Sonny Flame, fostul concurent de la Survivor România, și soția sa, Lena Preda, s-au despărțit?

albu philip si berna
Albu Philip și Berna au format unul din cele mai apreciate cupluri de la Puterea Dragostei[Sursa foto: stirilekanald.ro]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Au fost momente foarte grele din viața mea și nu vreau să se mai repete. Deci, vă rog din suflet să lăsați acest subiect deoparte pentru că dăunează grav sănătății mele.

Nu este ok. Vă mulțumesc din suflet, sper să mă înțelegeți.

Să nu vă supărați pe mine! Este un șoc puternic! Tot ce vreau să vă spun este să aveți grijă de voi! Vă pup!”, a declarat Berna.

Berna si Philip
Berna si Philip s-au despartit[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ashley Graham este gravidă pentru a doua oară. Justin Ervin va deveni tătic

Berna a declarat că a trecut prin clipe de coșmar atunci când a fost bruscată de Philip, fostul iubit, chiar în Centrul Vechi al Bucureștiului.

„Am fost și invitată în platou la Acces Direct pentru a dezbate acest subiect, dar nu-mi doresc acest lucru. Este un subiect foarte greu și foarte nasol pentru mine, nu mai pot să vorbesc. Mă bucur că mă înțelegeți și că sunteți lângă mine!”, a mai spus Berna în legătură cu faptul că fostul iubit ar fi bruscat-o.

Chiar dacă și-au planificat nunta, Berna și Philip s-au despărțit.

Sursa: stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Marius a părăsit casa Puterea Dragostei în gala de duminică!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies