Sonny Flame, fostul concurent de la Survivor România, și soția sa, Lena Preda, s-au despărțit?

sonny flame si lena preda
Sonny Flame și Lena Preda au împreună o fetiță

O nouă despărțire pare să aibă loc în showbiz, asta pentru Sonny Flame, fost concurent la Survivor România, nu mai are nicio poză pe rețelele de socializare cu soția sa, Lena Preda.

După mai mulți ani de căsnicie, iată că vorbim despre o nouă separare în showbiz, asta după ce au apărut zvonuri cum că Sonny Flame, fost concurent la Survivor România și soția sa, Lena Preda, ar fi divorțat.

Sonny Flame, fostul concurent de la Survivor România și soția sa, Lena Preda, s-au despărțit?

Cu toate că fanii s-au obișnuit ca Sonny Flame, fost concurent la Survivor România, să aibă nenumărate poze pe rețelele de socializare alături de soția lui, Lena Preda, iată că de data aceasta artistul și-a cam dezamăgit urmăritorii.

Dacă ne luăm după zvonuri, s-ar părea că Sonny Flame și Lena Preda nu mai formează un cuplu, chiar dacă cei doi au împreună o fetiță.

Citeste si: Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România formează un cuplu? “Al meu!”

sonny flame relatie
Sonny Flame nu a mai postat fotografii alături de soția lui[Sursa foto: Instagram Sonny Flame]

De asemenea, indiciile că ar fi vorba despre o despărțire sunt din ce în ce mai multe, dat fiind faptul că cei doi nu au mai fost văzuți de foarte mult timp împreună, la evenimente.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fostul concurent de la Survivor România nu a făcut nicio declarație legată de acest subict, însă avem destule semne care să ne îndrepte spre un singur deznodământ.

Citeste si: Mădălin Ionescu vorbește despre divorțul de fosta soție: „M-am îndrăgostit nebunește”

"Suntem de nouă ani împreună. Are mania de a muta lucrurile din casă, ea le schimbă și eu le caut ca tâmpitul. Măcar să-mi spună unde le mută. Mi-a zis că stau prea mult la studio, că ea stă cu copilul, că s-a săturat. Tatăl meu era marinar și pleca câte 8,9 luni, sufeream toți. De sărbători a fost foarte bine, au venit socrii pe la noi, de la Chișinău.

Vin cu vinuțul, pălincuța.

În ultima perioadă mă duc la sală doar de 3,4 ori la sală. Soția merge foarte rar, e norocoasă, de multe ori mănâncă mai mult ca mine", spunea Sonny Flame.

Sonny Flame, fost concurent la Survivor România și soția lui, Lena Preda, au fost văzuți ultima oară în ipostaza de cuplu acum un an, în februarie. Se pare că de atunci cei doi nu au mai dorit să se afișeze împreună.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

sonny flame casnicie
se zvonește că Sonny Flame și Lena Preda ar fi divorțat[Sursa foto: Instagram Sonny Flame]

“Eram încă mică, eram în Oneşti. Mică… Nu, eram foarte mică! Aveam 18 ani şi am văzut un clip cu el. Mi s-a părut super drăguţ. Am zis: <<Măi, ce bine arată băiatul ăsta!>>.

Apoi, eram aici, în Bucureşti, şi am văzut o poză pe Facebook sau i-am găsit Facebook-ul şi i-am dat like la pagină, pur şi simplu, şi m-am trezit cu un mesaj de la el.

Ne-am întâlnit la piscină. Doamne! Da! Deci, cam asta a fost. Şi ne-am plăcut şi ne-am... uite aşa”, spunea Lena acum ceva vreme.

 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Alexia Eram și Mario Fresh, în continuare împreună: „Ieșea și mai prost, mare scandal”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies