Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România formează un cuplu? “Al meu!”

Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România formează un cuplu? “Al meu!”
Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România formează un cuplu? “Al meu!”

Simona Hapciuc și Albert Oprea au apărut îmbrățișați pe rețelele de socializare. Cei doi foști concurenți de la Survivor România formează un cuplu?

Simona Hapciuc a șocat pe toată lumea atunci când a apărut alături de Albert Oprea pe rețelele de socializare în câteva ipostaze intime. Ce se întâmplă între cei doi foști concurenți de la Survivor România 2021?

Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România formează un cuplu? 

Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România 2021 au apărut recent în mediul online în câteva ipostaze destul de interesante.

Cei doi sunt îmbrățișați și extrem de afectuoși.

Astfel, cei doi foști concurenți ai show-ului de la Kanal D i-au pus pe gânduri pe fanii care habar nu aveau de această idilă.

Citeste si: Zanni vorbește despre foștii concurenți „Survivor România 2021”. Ce părere are marele câștigător despre Jador, Culiță și Moroșanu

Simona Hapciuc a postat două fotografii în care apare îmbrățișată de Albert Oprea, iar concurentă o pupă pe obraz. Cu toate că nimeni nu s-ar fi așteptat la acest deznodământ, iată că el poate fi posibil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Simona Hapciuc a scris în dreptul fotografiilor: "Albert al meu", pe când Războinicul i-a răspuns: "Te iubesc". 

Citeste si: Andrei Dascălu, finalistul Survivor România 2021, dezvăluiri neașteptate după ce Zanni a câștigat merele premiu: „Eram conştient că nu prea sunt şanse”

Nu este prima oară când fanii observă apropierea dintre cei doi foști concurenți, având în vedere că Simona Hapciuc susținea că va fi alături de Albert Oprea pe tot parcursul competiției, asta după ce a fost eliminată de la Survivor România.

Chiar dacă Simona Hapciuc și Albert Oprea au făcut parte din echipe diferite și nu prea au vorbit în Republica Dominicană, iată că totul a luat o altfel de întorsătură odată ce amândoi au fost în țară.

“M-a convins Albert să-mi deschid Instagramul, chiar dacă nu mai voiam să-l deschid niciodată. Eram super hotărâtă: mamă, trei săptămâni fără Instagram! 

A fost bombă! Am stat astăzi de vorbă cu Albert o oră și, până la urmă, a reușit să mă îmbârlige, să mă facă, să mă dreagă cum fac bărbații cu noi, femeile. Mi l-am deschis, na”, a mărturisit Simona Hapciuc.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ana Porgras, dezvăluiri despre cearta dintre ea și Zanni, câștigătorul Survivor România 2021. Ce a scris, de fapt, în controversatul mesaj?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies