Andrei și Marius, acuzații la adresa Elenei Marin și Mariei Chițu la Survivor România: „Am decis să ne separăm"

andrei marius si zanni
Andrei și Marius vorbesc despre Maria Chițu și Elena Marin la Survivor România

După ce au revenit în țară, Andrei și Marius de la Survivor România au vorbit despre Elena Marin și Maria Chițu.

După ce am aflat cine este câștigătorul Survivor România 2021, concurenții din competiție vin cu povești care s-au întâmplat în Republica Dominicană și pe care telespectatorii nu le-au observat. Ce spun Andrei Dascălu și Marius Crăciun despre Elena Marin și Maria Chițu?

Andrei și Marius, despre Elena Marin și Maria Chițu de la Survivor România: „Am decis să ne separăm"

Andrei Dascălu și Marius Crăciun vorbesc despre încercarea de a se apropia de Maria Chițu și Elena Marin spre sfârșitul competiției din Republica Dominicană.

„Am decis sa ne separam pentru ca nu mai eram o echipa, Maria a spus ca nu ne va mai sustine. Eu am fost mereu alaturi de ea, iar apoi a fost un soc atunci cand a spus ca nu o sustinem.

Citeste si: Nicole Cherry se mărită! Primele imagini cu rochia de mireasă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

andrei si marius surivor romania declaratii
Andrei și Marius au luptat pentru câștigarea marelui premiu de la Survivor România 2021[Sursa foto: playtech.ro]

Cand Zanni a plecat in excursie, eu am rămas cu Andrei și Maria a rămas în cealaltă baraca și i-am spus să vină să stea cu noi, că nu stea singură noaptea. I-am zis de două ori si nu a vrut. Iar Andrei s-a trezit peste noapte si a văzut-o pe Maria, care se speriase foarte rau, si i-a spus sa vina la noi in baraca”, a declarat Marius Crăciun.

Andrei Dascălu mărturisește că Elena Marin se victimiza și nu reușea să se înțeleagă cu niciunul dintre ei, chiar dacă mai erau doar câțiva concurenți la Survivor România.

Citeste si: Andrei Dascălu de la Survivor România, adevărul despre relația cu Roxana Ghiță: „Îmi place de ea! Doamne ajută!”

‘Cand s-au certat baietii rau cu Elena si s-au facut bisericute, poate atunci s-a gandit ca trebuie sa mearga pe calea asta.

Ea nu a mai fost jignita. In Consiliu imi era mila de ea.

marius craciun
Marius Crăciun a vorbit despre Elena Marin și Maria Chițu[Sursa foto: playtech.ro]

De la unificare, cand am inceput sa ii cunosc pe baieti, am vazut ca se victimiza in continuare si in camp noi stateam cu baietii si nu ii facea nimeni nimic. In Consiliu începea sa reproseze, sa spuna ca este jignita, dar nu ii facea nimeni nimic. Elena chiar se victimiza’, a mărturisit Andrei Dascălu.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Alexandra Stan vrea să fie mămică după nuntă! „Dacă ar fi să aducem un copil pe lume”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies