Zanni și-a pierdut fratele în timp ce era la Survivor România 2021: "Am plâns. Nu îmi vine să cred"

zanni declaratii despre fratele lui
Zanni vorbește despre fratele pe care l-a avut la casa de copii

După ce a câștigat Survivor România 2021 și s-a întors în țară, Zanni a aflat că fratele lui a murit. Ce spune Faimosul despre cel care i-a fost mereu alături?

Povestea de viață a lui Zanni a cutremurat o țară întreagă, însă Faimosul nu a dorit să câștige Survivor România 2021 pe considerente sociale, astfel că a dat dovadă de putere, determinare și bun-simț, atuuri care l-au propulsat foarte departe în competiția din Republica Dominicană. Când s-a întors în România, concurentul a vorbit despre fratele lui care a murit, băiat ce i-a fost alături la casa de copii, acolo unde au crescut împreună.

Zanni și-a pierdut fratele în timp ce era la Survivor România 2021: "Am plâns. Nu îmi vine să cred"

Zanni și Alex, fratele artistului de la casa de copii, au fost nedespărțiți  când erau mici, însă Faimosul a aflat că băiatul a murit în timp ce acesta se afla în competiția din Republica Dominicană.

"Când eram în junglă, îmi aminteam de toți oamenii dragi cu care am copilărit, de toți oamenii din viața mea, mai mult sau mai puțin, mai buni sau mai răi, mai recenți, mai din vechime.

Citeste si: Nicoleta Dragne și iubitul ei s-au despărțit! "Este normal cumva să se ajungă aici"

zanni despre fratele lui
Zanni și-a pierdut fratele în timp ce se afla în Republica Dominicană la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Zanni]

M-am gândit foarte mult la fratele meu. Era fratele meu social cumva. Acolo, unde am stat noi la centrul de copii, eu de la șase ani sunt acolo, iar el de la 1 an. Eram mai mare decât el cu un an, când am venit în centru el avea cinci ani și am locuit împreună într-o casă până la 15 ani și am fost tot timpul într-o competiție.

Eram amândoi ordonați, eram educați bine de femeia care ne creștea, mama Teo.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Între frați nu ar trebui să există o competiție, pentru că pe mine și pe el ne-a făcut să ne despărțim unul de celălalt", a declarat Zanni.

Citeste si: Mario Fresh de la Exatlon România, noi probleme de sănătate: „Nu pot să pun piciorul în pământ!”

Chiar dacă nu a fost fratele lui de sânge, Zanni spune că l-a iubit pe Alex și au avut o relație specială.

"Eu l-am iubit în sinea mea, el pe mine, dar a trebuit să ne maturizăm foarte mult ca să ne deschidem unul în fața celuilalt. Ăsta a dat puțin de șmecherie la liceu, nu mai era băiatul care învăța.

Începuse să iasă prin cubluri, să simtă și el ce înseamnă golănie și eu începusem să mă gândesc ce fac în viața mea, pentru că eram conștient că mai am puțin și trebui să las joaca și copilăria, că altfel ajungeam pe stradă. Încercam să îi spun că e prea copil, să se maturizeze. Apela la mine doar când avea nevoie de mine.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

zanni si fratele lui
Zanni face declarații cutremurătoare despre fratele lui[Sursa foto: Captură KANAL D]

Am ajuns la Survivor și am aflat că el s-a sinucis. Am primit super greu informația. Mă gândeam cum să îl abordez când mă întorc, să îl ajut, să îi fac eu un plan, să se angajeze undeva. Fratele meu, nu era fratele meu de sânge, dar era fratele cu care am crescut s-a sinucis.

Prima oară am crezut că e o glumă, am văzut niște poze, am văzut știrile.

Am plâns ieri, când m-am dus acasă. Nu îmi vine să cred că s-a întâmplat treaba asta", a precizat câștigătorul Survivor România 2021.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies