Nicoleta Dragne și iubitul ei s-au despărțit! "Este normal cumva să se ajungă aici"

nicoleta dragne relatie
Nicoleta Dragne și iubitul ei s-au despărțit

Nicoleta Dragne a confirmat despărțirea de tatăl copilului. Ce s-a întâmplat în relația celor doi?

Chiar dacă părea că formează un cuplu de vis, Nicoleta Dragne și iubitul ei au confirmat că s-au despărțit, cu toate că au împreună un băiețel.

Nicoleta Dragne și iubitul ei s-au despărțit

Nicoleta Dragne a devenit mămică acum ceva timp și părea cea mai fericită femeie de pe pământ, însă lucrurile nu stau tocmai roz în viața amoroasă a blondinei. 

Vedeta a luat deciza de a se despărți de tatăl copilului, însă amândoi contribuie la creșterea micuțului și sunt implicați total în ceea ce privește viitorul acestuia.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă și soția lui, Alexandra, dezvăluiri despre viața de cuplu și despre competiția Survivor România

nicoleta dragne iubit
iubitul Nicoletei Dragne împreună cu fiul lor[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Chiar dacă posta destul de des fotografii alături de familie, ca și cum totul era doar lapte și miere, Nicoleta Dragne a luat decizia de a nu se mai ascunde.

Nicoleta Dragne și iubitul ei s-au despărțit, însă au rămas în relații bune, așa cum trebuie să fie doi părinți maturi care au un singur interes, binele copilului lor.

Citeste si: Ana Morodan și Killa Fonic au trăit o frumoasă poveste de iubire: „M-a cerut în căsătorie”

"Nu cred că suntem distanți. Noi nu mai formăm un cuplu din ianuarie, deci nu mai suntem împreună, dar avem o relație foarte frumoasă.

nicoleta dragne despartire
Nicoleta Dragne s-a despărțit de tatăl copilului ei[Sursa foto: Instagram Nicoleta Dragne]

Eu cred că suntem, față de alte cupluri care au copii și s-au despărțit, ceva super power, părerea mea, pentru că noi ne înțelegem foarte bine, este copilul la mijloc", a declarat Nicoleta Dragne.

Discuțiile în contradictoriu și opiniile diferite au dus la destrămarea relației dintre Nicoleta Dragne și iubitul ei, mai ales că bărbatul nu putea să își dea seama că blondina suferă în urma

unei depresii postnatale.

"Nu a reușit să mă înțeleagă și pentru el a fost o schimbare foarte mare. Chestii din astea, am fost împreună aproape doi ani. Când se întâmplă foarte multe lucruri deodată, vin una peste cealaltă, este normal cumva să se ajungă aici", a mai spus Nicoleta Dragne.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mariana de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Cristian Comănici a plâns în direct: „Nu din interes”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies