Ce spune Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 după ce Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au fotografiat împreună

albert oprea si simona hapciuc
Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au fotografiat îmbrățișați

Alin Sălăjean a reacționat la poza în care Albert Oprea și Simona Hapciuc apar împreună. Ce spune fostul concurent de la Survivor România 2021?

Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au fotografiat în ipostaze destul de surprinzătoare, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Printre comentarii a fost văzut și unul din partea lui Alin Sălăjean.

Ce spune Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 după ce Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au fotografiat împreună?

După terminarea Survivor România 2021, prieteniile între concurenți au început să apară mai repede ca niciodată.

Astfel, Simona Hapciuc a fost zărită alături de Albert Oprea pe care l-a îmbrățișat și l-a pupat și căruia i-a declarat dragostea.

De altfel, comentariile dintre cei doi au fost cele care au atras cea mai multă atenție din partea internauților, iar reacțiilor foștilor colegi nu au întârziat să apară.

Citeste si: Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, adevărul despre relația cu Elena Marin: "Ea era bună la început"

comentarii albert oprea simona hapciuc
comentariul lui Alin Sălăjean [Sursa foto: Instagram Simona Hapciuc]

De exemplu, Alin Sălăjean a fost cel care a rămas plăcut impresionat după ce a văzut fotografia cu cei doi foști concurenți de la Survivor România 2021.

„Această poză o așteptam! Încântători!”, a fost comentariul scris de Alin Sălăjean.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În dreptul fotografiei, Albert Oprea i-a declarat dragostea Simonei Hapciuc scriind "I love you", pe când blondina i-a răspuns "Love you more".

Citeste si: Nicoleta Dragne și iubitul ei s-au despărțit! "Este normal cumva să se ajungă aici"

Internauții nu au întârziat să apară cu reacțiile, așa că fanii i-au felicitat, iar alții au rămas surprinși de relația care s-a legat între cei doi foști concurenți.

„Să vă fie de bine…Și să vă țină iubirea mereu”, se arată într-un comentariu.

Dat fiind faptul că Simona Hapciuc are 31 de ani, iar Albert Oprea 24 de ani, pe mulți, această apropiere i-a șocat.

„E o glumă sau?”, „Nu e prea mic pentru tine?”, „Și-a găsit bărbatul la Survivor”, „Adică aveți o relație?”, au fost câteva dintre reacții.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Albert Oprea a fost susținut de Simona Hapciuc după ce aceasta a părăsit competiția din Republica Dominicană, iar blondina l-a așteptat cu nerăbdare pe fostul Războinic să se întoarcă în București.

Ba mai mult, Albert Oprea a convins-o pe Simona Hapciuc de faptul că trebuie să își recupereze contul de Instagram pe care îl avea închis.

„M-a convins Albert să-mi deschid Instagramul, chiar dacă nu mai voiam să-l deschid niciodată.

Eram super hotărâtă: mamă, trei săptămâni fără Instagram!

A fost bombă! Am stat astăzi de vorbă cu Albert o oră și, până la urmă, a reușit să mă îmbârlige, să mă facă, să mă dreagă, cum fac bărbații cu noi, femeile. Mi l-am deschis, na”, a spus Simona Hapciuc.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine era fratele lui Zanni, băiatul care a murit în timp ce finalistul se afla la Survivor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies