Maria Chițu vorbește despre câștigătorul Survivor România 2021. Ce părere are aceasta despre Zanni

Maria Chițu vorbește despre câștigătorul Survivor România 2021. Ce părere are aceasta despre Zanni
Maria Chițu vorbește despre câștigătorul Survivor România 2021. Ce părere are aceasta despre Zanni

Maria Chițu a vorbit despre Zanni, câștigătorul Survivor România 2021. Fosta concurentă a făcut declarații surprinzătoare.

Maria Chițu a vorbit despre Zanni, tânărul care a câștigat concursul Survivor România 2021 și premiul în valoare de 50.000 de euro în urmă cu puțin timp. După ce l-a caracterizat drept un „măscărici” când a fost eliminată din concurs, la scurt timp a mai adăugat alte lucruri despre acesta.

Războinica nu are o opinie prea bună despre câștigător, astfel că Maria este de părere că Zanni a afișat un caracter fals timp de 7 luni pentru a da bine pe micile ecrane în fața publicului telespectator.

Citeste si: Ana Porgras și Zanni de la Survivor România au rupt orice urmă de prietenie. Cum a petrecut Faimoasa în weekend

Mărturisiri surprinzătoare despre Zanni. Ce a spus Maria Chițu  despre concurent

Maria Chițu nu și-a dat cu părerea în mod direct despre Zanni, ci a vorbit mai mult cu cei de acasă, care l-au votat în finala Survivor România 2021 și în continuare îl susțin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Trebuie să deschideți un pic ochii, cei care aveți o părere bună despre Zanni”, a spus fosta Războinică, într-un live pe care l-a făcut pe pagina sa de Instagram.

Pe de altă parte, Maria Chițu a avut și păreri bune despre alți concurenți din competiție.

Culiță Sterp, Cătălin Moroșanu și Jador sunt cei trei concurenți pe care Maria i-a apreciat și îi respectă pentru caracterul de care au dat dovadă. 

Citeste si: Andrei Dascălu, finalistul Survivor România 2021, dezvăluiri neașteptate după ce Zanni a câștigat merele premiu: „Eram conştient că nu prea sunt şanse”

„Culiță mi s-a părut un băiat deosebit, un băiat cu bun simț, cred că ne-am fi înțeles foarte bine în competiție. 

Cătălin Moroșanu este printre puținii oameni și printre cele mai faine persoane pe care le-am întâlnit la Survivor.  Un caracter frumos, cu bun simț, un om care respectă femeile.  E un om care se pune în locul altor oameni care trec prin greutăți, un om sensibil și în același timp foarte motivat când vine vorba de a intra pe traseu” ,a declarat Maria Chițu.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Care este adevărul: l-a plăcut sau nu Maria pe Jador?

Maria Chițu are o părere foarte bună despre Jador.

Aceasta a spus că-l consideră amuzant, dar îi pare rău că nu a petrecut mai mult timp cu el pe durata șederii lor în competiție. Cu toate acestea, zvonurile cum că blonda l-ar simpatiza pe artist nu au întârziat să apară. Maria a vorbit deschis despre acest subiect și a spus că nu l-a plăcut niciodată pe Jador într-un mod romantic. 

Sursă foto: Instagram Maria Chițu&Zannidache

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Impactul pe care îl are tehnologiei asupra cazinourilor tradiționale

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies