Roxana Ghiță, într-o ipostază uluitoare împreună cu Andrei Dascălu. Concurenții de la Survivor și-au surprins fanii

Roxana Ghiță, într-o ipostază uluitoare împreună cu Andrei Dascălu. Concurenții de la Survivor și-au surprins fanii
Roxana Ghiță, într-o ipostază uluitoare împreună cu Andrei Dascălu. Concurenții de la Survivor și-au surprins fanii

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au devenit centrul de interes al publicului datorită imaginilor recente postate pe rețelele sociale.

Finala Survivor România 2021, la care au participat și foștii faimoși și războinici, a avut loc sâmbătă, pe 10 iulie.

Ultimii trei concurenți care au rămas în concurs, Zanni, Andrei și Marius, au fost susținuți de Ana Porgras, Raluca Dumitru, Sebastian Chitoșcă, Ștefan Ciuculescu, Alin Sălăjean, Cătălin Moroșanu, Irina Ceban, Musty, Roxana Nemeș, Cucu, Sorin Pușcașu, Andreea Antonescu, Maria Hângu, Roxana Ghiță, Marilena, Lucian, Majda, Starlin și Sindy.

Roxana Ghiță, ipostază incendiară alături de Andrei Dascălu

Cu toate că a pierdut în fața lui Zanni, războinicul Andrei Dascălu este recunoscător că a ajuns până în finala Survivor.

Citeste si: Maria Chițu de la Survivor România, în atenția presei din Grecia. Cum a impresionat Maria Chițu concurenții eleni în Republica Dominicană

Războinicul a avut de spus doar cuvinte de laudă despre Zanni, faimosul. Chiar dacă nu a câștigat finala Survivor România 2021, Andrei Dascălu rămâne un câștigător pentru echipa Războinicilor.

Una dintre cele mai apreciate concurente din competiția Survivor, Roxana Ghiță, a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale după finală. O singură fotografie, însă, a reușit să atragă în mod special atenția admiratorilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Frumoasa roșcată a făcut furori pe Instagram după ce a publicat o fotografie în care apare împreună cu Andrei Dascălu. Războinica Roxana a recunoscut recent că între ea și Andrei Dascălu există o conexiune aparte, ba chiar a dat de înțeles că este deschisă unei noi povești de iubire și că ar fi dispusă să formeze o relație cu cel care i-a fost coleg în competiție.

Roxana Ghiță a transmis și un mesaj pentru Andrei alături de fotografiile postate pe rețelele de socializare: "Felicitari @andrei_theboom 💙💙 Pentru noi tu esti campionul, ai fost impecabil! Multumim ca datorita tie

am mai ajuns sa fim o data in Dominicana, in cea mai frumoasa forma posibila!!! Ai castigat pe criterii sportive, pentru asta te-ai calificat in finala!!! THE BOOM THE BOOM THE BOOM IS ON FIRE🔥🔥🔥💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽",  a scris Roxana Ghiță pe Instagram. 

Cu toate că Roxana a mărturisit într-un interviu că a fost atrasă de Andrei, nu s-a format nicio relație amoroasă între cei doi în timpul show-ului.

Aceasta a mai declarat că relația actuală se bazează pe comunicare și încredere.

Cu toate că nu a fost să fie, telespectatorii au sperat la o iubire ca în filme pentru cei doi concurenți care s-au cunoscut într-un cadru special. Roxana s-a împăcat cu fostul iubit când a ajuns în ţară.

Citeste si: Roxana Ghiță, certuri cu iubitul din cauza lui Andrei Dascălu! Ce a declarat Războinica de la Survivor?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zanni este campionul Survivor România 2021

Zanni este cel care a câștigat concursul Survivor România 2021! Faimosul a plecat acasă cu trofeul și cu premiul de 50.000 de euro după ce l-a învins pe războinicul Andrei în competiție.

„Recunoștință maximă, omul fără oameni e zero, le spun oamenilor de acasă, că m-au ajutat să-mi cumpăr apartament. O să mă culc în fiecare seară în apartamentul meu când o să-l cumpăr, o să mă gândesc la oamenii de acasă.  , a declarat Zanni.

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies