Adevarul despre Denisa! Medicii au externat-o, dupa ce a ajuns sa cantareasca 25 de kilograme! Tatal artistei este daramat!

Adevarul despre Denisa! Medicii au externat-o, dupa ce a ajuns sa cantareasca 25 de kilograme! Tatal artistei este daramat!
Adevarul despre Denisa! Medicii au externat-o, dupa ce a ajuns sa cantareasca 25 de kilograme! Tatal artistei este daramat!

O tara intreaga se roaga pentru vindecarea Denisei Manelista, dar vestile nu sunt deloc bune. In aceasta seara, in cadrul emisiunii "Wowbiz" s-a aflat ca artista a fost externata, deoarece medicii nu mai au ce sa-i faca.

Celulele canceroase s-au raspandit in tot organismul Denisei Manelista, iar medicii sunt neputinciosi in fata suferintei ei. Se pare ca artista a ajuns sa cantareasca 25 de kilograme.

"Am discutat cu niste persoane din Spital. Pot sa va spun ca Denisa este externata. Toata medicina nu e in stare sa o puna pe picioare. Are 25 de kilograme. cancerul a dat in metastaza in tot corpul.

Acele celule canceroase sunt in tot corpul. Medical nu se mai pote interveni. Pentru ea este foarte greu sa fie transportata de acasa la spital", a declarat jurnalistul de investigatii Madalin Pribu, conform Wowbiz.ro.

 

"Deodata a fost o explozie de atac furibund. Fenomenele au sarit direct la cancer. Doctorii au evitat sa imi spuna "Da" atunci cand am intrebat daca asta e sfarsitul. 

Rudele apropiate sufera de cancer la san, cancer testicular. ea avea o doza de risc marita", a spus Condurateanu.

 

Un coleg de servicu cu Emilian Raducu, tatal Denisei, a facut dezvaluiri socante. "De cand chestia asta cu fata lui, a devenit abatut, trist. Nu mai e cel de altadata. Era mandru ca fata lui e vedeta. Nu mai vorbim de acest subiect la munca, deoarece izbucneste in plans.

Subiectul e un tabu. Denisa il vizita de cate ori putea. Era mica cand ei s-au despartit. Copiii se adapteaza la orice situatie. Avea o impresie mai proasta despre femei in urma despartirii, de asta nu si-a refacut viata. Zicea ca femeile sunt trecatoare, nu sunt loiale. Sunt bun prieten cu el, nu mi-a spus, dar s-a spus ca a scos din banca 800.000 de milioane pentru consultatia din Viena.
A spus ca are o boala incurabila. Nu putea sa spuna multe pentru ca izbucnea in plans. Era un om terminat. Inainte stateam la masa, radeam. Un om de caracter. a spus odata ca are prieten. Toata lumea stie ca Florin Peste a lansat-o"
, a spus el.

 

"Ambele mele bunici au avut cancer la plamani, metastaza. Ele s-au imbolnavit la 3 luni distanta una de cealalta.

Doctorul mi-a spus ca nu se mai poate face nimic si mi-a divulgat modul in care se va sfarsi. Bunica care a facut citostatice a avut dureri groaznice. Bunica din partea tatalui nu a mai putut sa respire si s-a uscat la propriu. Eu am trecut prin lucrurile astea", a spus Victor Slav.

 

Mai mult, tatal Denisei Manelista a facut declaratii cutremuratoare despre starea Denisei.

 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Dovada ca Denisa Manelista are un suflet extraordinar! Gestul laudabil pe care l-a facut!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies