Adevărul despre Livian de la "Puterea Dragostei" și Florentina! De ce s-au despărțit cei doi?!

florentina si livian motiv despartire
Livian de la "Puterea Dragostei" n-a avut noroc la capitolul iubire

Se pare că Nelson Mondialu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Florentina l-a părăsit pe Livian.

Nelson Mondialu a recunoscut pe rețelele de socializare că atât el cât și Livian ar fi fost părăsiți de femeile lor. Care a fost motivul pentru care cele două au făcut gestul uluitor?

Motivul pentru care Florentina ar fi plecat

Într-un live pe rețelele de socializare, Nelson Mondialu a spus tot adevărul despre plecarea Florentinei, dar și a soției sale.

Citeste si: Livian de la "Puterea Dragostei", mesaj emoționant! Ce a declarat fostul concurent?!

”BLONDA SI BRUNETA AU DAT BIR CU FUGITII, L-A PARASIT FARA SA DEA EXPLICATII, ORICUM ERA DE ASTEPTAT DUPA CELE INTAMPLATE IERI😡😈🤠🎏/ NICOLETA A LASAT TOTUL SI A FUGIT! BLONDA LA FEL...”, a spus Nelson Mondialu.

livian de la puterea dragostei
Livian a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți[Sursa foto: Instagram Livian]

Se pare că Nelson Mondaliu nu a vrut să le dea urmăritorilor mai multe detalii, spunând doar că Florentina a plecat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Motivul pentru care Florentina și Livian s-ar fi despărțit, ar fi pornit totuși de la o glumă. Se pare că Andra Volos, Berna și Bianca Comănici au ieșit într-o seară în oraș și au jucat un joc.

Citeste si: Ce trebuie să facă zodiile în luna noiembrie, ca să primească iubire!

Fosta iubită a lui Livian a fost provocată de către prietenele ei să-l sune cu număr necunoscut pe acesta, dar din întâmplare tânărul nu a răspuns.

puterea dragostei livian
Livian și Bianca Comănici[Sursa foto: Instagram Livian]

A doua zi, Andra Volos a fost cea care l-a anunțat  pe Livian despre farsa care i s-a făcut, spunând că nu a fost nimic realizat cu intenție, ci doar din glumă.

Nelson Mondialu a încercat să-și țină fanii în suspans prin afirmațiile pe care le-a oferit, dar mai mult i-a pus pe aceștia pe jar.

Livian a postat, recent, un mesaj pe rețelele de socializare în care vorbea despre o fostă iubire. Nu se știe însă dacă este vorba despre Florentina sau despre Bianca Comănici.

 

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Christina Perri, probleme grave cu sarcina! Artista a fost spitalizată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies