Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe BEAUTY: 9 reguli de urmat daca ai tenul uscat si vrei sa nu apara ridurile!

Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe BEAUTY: 9 reguli de urmat daca ai tenul uscat si vrei sa nu apara ridurile!
Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe BEAUTY: 9 reguli de urmat daca ai tenul uscat si vrei sa nu apara ridurile!

Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe BEAUTY, te invata cum sa scapi de tenul uscat si cum sa eviti aparitia ridurilor.

Tenul uscat necesita o ingrijire atenta si perseverenta. Astfel ca in fiecare seara, pe tenul curat, aplicati o masca. Fie ca este preparata in casa, fie ca este din comert, seara de seara, sau macar de 3 ori pe saptamana, oferiti-i tenului dvs, hidratarea de care are nevoie. Foarte important de stiut este ca trebuie sa-l feriti atat de expunerea la soare cat si de expunerea la frig.

1.    Folositi pentru spalarea pe fata, doar apa calduta sau rece. Nu folositi niciodata apa calda sau fierbinte pentru ca indeparteaza grasimile tenului si acesta se deshidrateaza.
2.    Nu va stergeti pe fata cu prosopul. Lasati apa sa se usuce de la sine, sau, daca va grabiti, tamponati usor, excesul de apa cu un servetel fin de hartie.
3.    Folositi crema de fata, dimineata si seara, obligatoriu.

Utilizati cantitati importante si masati intens tenul, cca 15 minute.
 
4.    O data pe saptamana utilizati fie unt de shea, fie de cocos sau cacao, pentru a face o masca faciala. Puteti utiliza si galbenusul de ou sau smantana grasa. Curatati  tenul in prealabil, cu apa calduta. Lasati excesul de apa sa se usuce putin si imediat aplicati masca intr-un strat considerabil. Dupa 30 minute o puteti indeparta.

5.    Puteti utiliza creme cu cortizon, pe care le gasiti in farmacii. Aplicati-o pe fata, de maxim 3 ori pe saptamana, maxim 4 saptamani la rand. Apoi faceti o pauza de cel putin 2 luni. Cortizonul retine apa in tesuturi si va ajuta la rehidratarea tenului. Daca exagerati, pot aparea complicatii de genul vaselor sparte inestetice, a cuperozei, etc. Ideal ar fi sa consultati un dermatolog in prealabil, pentru a evita o complicatie care ar putea aparea daca dvs aveti deja o patologie la nivelul tegumentului care ar putea fi exacerbata de aplicatiile de cortizon.

6.    Utilizati lotiuni tonice cu aloe vera. Sau chiar procurati-va planta si utilizati sucul natural pentru a va tampona tenul. Lasati sucul pe fata cel putin jumatate de ora si apoi indepartati-l prin spalare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce este MIRACULOASA dieta OSHAWA si de ce este folosita inclusiv pentru vindecarea CANCERULUI

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies