Adina Buzatu, sfaturi de stil pentru masa de Paște! Ce ținute să alegem la acest eveniment: „Ne îmbrăcăm lejer, dar elegant.”

Adina Buzatu, sfaturi de stil pentru masa de Paște! Ce ținute să alegem la acest eveniment: „Ne îmbrăcăm lejer, dar elegant.”
Adina Buzatu, sfaturi de stil pentru masa de Paște! Ce ținute să alegem la acest eveniment: „Ne îmbrăcăm lejer, dar elegant.”

Stilista ne-a oferit o direcție pe care să o urmăm atunci când ne alegem ținuta pentru Paște.

Adina Buzatu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de modă de la noi din țară, care a făcut performanță în domeniul în care activează, fiind foarte apreciată de către publicul larg pentru creațiile sale și pentru sfaturile de stil pe care le oferă. Deși este specializată în ținute bărbătești, stilista oferă mereu sfaturi utile, atât pentru femeie, cât și pentru bărbați.

De asemenea, la rândul său, în vârstă de 47 de ani, creatoarea de modă arată impecabil la fiecare apariție a sa publică, reușind să întoarcă toate privirile prin eleganța de care dă dovadă de fiecare dată.

Adina Buzatu, despre ținuta de Paște

Citește și: Ce mesaj a transmis Adina Buzatu despre cariera de model la bărbați. Ce părere are despre mamele care scriu în locul băieților „Creșteți fătălăi.”

Adina Buzatu, sfaturi de stil pentru masa de Paște! Ce ținute să alegem la acest eveniment
Adina Buzatu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: “Nu s-a pus problema să ne împăcăm! Suferințele ies la suprafață și uiți că este despre copil, nu despre tine.” Adina Buzatu, despre relația cu tatăl fiicei ei

Masa de Paște se apropie cu pași repezi, iar pe lângă bucatele alese pe acre le pun pe masă, gospodinele trebuie să se gândească și cu ce se vor îmbrăca la acest eveniment important.

Adina Buzatu vine în ajutorul lor, oferind câteva sfaturi utile de care ar trebui să ținem cont.

Ne îmbrăcăm lejer, dar elegant. Ne îmbrăcăm întotdeauna în țesături naturale. Ne îmbrăcăm colorat, vesel, potrivit și cu sezonul, dar și cu sărbătorile de Paște. Purtăm stofe neșifonabile, pentru că stăm mult jos și ne ajută. Și sacourile acelea, chiar dacă purtăm un sacou cu ceva in, dar el va fi combinat cu mătase naturală și lină pură virgină, ca să nu se șifoneze .”, a spus Adina Buzatu.

Adina Buzatu, sfaturi de stil pentru bărbați de Paște

Adina Buzatu, sfaturi de stil pentru masa de Paște! Ce ținute să alegem la acest eveniment
Adina Buzatu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În ceea ce privește vestimentația masculină, stilista a oferit și acolo câteva sfaturi utile de care domnii trebuie să țină cont.

Purtăm cămășile întotdeauna din bumbac, domnilor. Bumbac fin de calitate. Dacă puneți o cravată, aveți grijă, stați la masa de Paște, se mănâncă ciorba de miel, mai bine puneți un ac de cravată, ca să nu ne trezim cu cravata în ciorbă. Sau poate puneți o vestă și asta vă va ajuta în acest scop.

Mai mult decât atât, vă poate ajuta să scoateți sacoul și să rămâneți eleganți. Ținute elegante, ușor relaxate .”, a mai spus Adina Buzatu.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum a anunțat-o Sore pe fiica ei că divorțează? Artista își mai dorește un copil! „Ea a înțeles simplu că va avea două case. Nu a plâns, nu a suferit, nu a avut momente vulnerabile.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies