Ce mesaj a transmis Adina Buzatu despre cariera de model la bărbați. Ce părere are despre mamele care scriu în locul băieților „Creșteți fătălăi.”

Ce mesaj a transmis Adina Buzatu despre cariera de model la bărbați. Ce părere are despre mamele care scriu în locul băieților „Creșteți fătălăi.”
Ce mesaj a transmis Adina Buzatu despre cariera de model la bărbați. Ce părere are despre mamele care scriu în locul băieților „Creșteți fătălăi.”

Adina Buzatu a lăsat un mesaj pe rețelele de socializare cu privire la cariera de model la bărbați.

Adina Buzatu, una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din țară, a lăsat un mesaj pe rețelele de socializare cu privire la cariera de model.

Ce le transmite Adina Buzatu mamelor de băieți

Citește și: „E foarte greu să fii impecabil în fiecare moment.” Adina Buzatu a vorbit despre aparițiile cuplului prezidențial! Cât de bine se îmbracă Klaus și Carmen Iohannis

Adina Buzatu
Adina Buzatu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „S-a activat brusc un cor al îngrijoraților de serviciu.” Adina Buzatu a răbufnit. Ce a deranjat-o pe vedetă, după moartea lui Stephan Pelger

Adina Buzatu a transmis câteva idei pe rețelele de socializare cu privire la mesajele pe care le primește în mediul online de la mame sau bunici de băieți, care aleg în locul lor să meargă spre cariera de model.

„Doamnelor, fetelor, femeilor care creșteți bărbați, băieți, lăsați-i să crească, lăsați-i să aibă personalitate. Înnebunesc când primesc mesaje „am un băiat înalt, frumos, își dorește să fie manechin, e pasionat de modă.” Îmi scriu și bunicile. „Nepotul meu are 23 de ani și își dorește. Aș vrea să vă trimit poze poate îl luați model.” Dragilor, lăsați-i în pace că citez clasici în viață, faceți, creșteți fătălăi, au 17, 18, 20 de ani, lasă-l dacă dorește să facă un lucru, să aplice singur, să alerge el, să trimită el poze și așa mai departe, nu-i căuta tu ce să facă.
Trimite-l în viață să își facă rostul.”,
a spus Adina Buzatu pe rețelele de socializare.

Ce spune Adina Buzatu despre hainele largi

Adina Buzatu
Adina Buzatu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adina Buzatu a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre hainele largi și de ce ar trebui, de fapt, acestea evitate atunci când mergem la cumpărături. „Nu-ți cumpăra lucruri care sunt strâmte, largi, lungi. Nu le vei modifica. Și vă spun din experiență am croitorie în magazin, vorba aia, și n-apuc să-mi scurtez o pereche de pantaloni. Luați-vă haine pe care de la început știți că le veți purta după aceea.

Nu cumpărați multe odată, ajungeți să le lăsați undeva în garderobă si sa le regăsiți peste trei ani. A, pe ăsta uite că n-am purtat-o. Deci ce sugerez eu clienților? Să-și construiască o garderobă în zece ani. Să aleagă piese clasice pe care, cumva să le amestece cu cele foarte moderne. Să poarte doar culorile care le vin bine și croiurile care le flatează silueta. Astfel, vor avea o garderobă perfectă și vor cheltui foarte puțini bani.
Mult mai important este să cumperi puțin și bun, decât mult și slab calitativ. nicidecum rău. Cu moda este un secret pe care vi-l spun: moda nu se schimbă atât de des cum credeți? Piesele clasice rămân acolo și se poartă în continuare. Am clienți care au piese de 20 de ani, extrem de elegante și rafinate și le pot repurta Adăugând de fiecare dată câte o piesă mică pentru a moderniza ținuta, dar piesele importante rămân.
Un blazer masculin se poartă. De 10 ani să poarte același croi. Dacă l-ai găsi pe cel potrivit ție, poți să îl porți. Un costum negru, unul bleumarin, unul gri sunt costumele must have-urile garderobei masculine. Jeansii la fel, îți iei o pereche care îți vine bine.”,
a spus vedeta.

View this post on Instagram

A post shared by Adina Buzatu (@adinabuzatu)



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„E foarte greu să fii impecabil în fiecare moment.” Adina Buzatu a vorbit despre aparițiile cuplului prezidențial! Cât de bine se îmbracă Klaus și Carmen Iohannis

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies