„Adio, Isabela, te-am iubit din prima clipă”. Daniel Onoriu divorțează după șase ani

Daniel Onoriu
Daniel Onoriu divorteaza dupa 6 ani

Fostul pilot de raliuri divorțează după șase ani de căsnicie. Ce s-a întâmplat între el și Isabela.

La doar câteva luni după ce a ieșit din comă, Daniel Onoriu a făcut un anunț complet neașteptat despre viața sa personală. Fostul pilot  de raliuri a dezvăluit că divorțează de Isabela, femeia care i-a fost alături la bine și la greu în ultimii șase ani.

Anul 2021 a fost un an de cumpănă pentru Daniel Onoriu, care a stat în comă timp 55 de zile, după o operație de micșorare a stomacului.

Isabela i-a fost alături în toată această perioadă și s-a rugat ca soțul său să își revină cât mai repede. La finalul lunii ianuarie, Daniel Onoriu s-a trezit din comă, iar Isabela l-a ajutat să se facă bine și să urmeze tratamentele specifice ale pacienților care s-au aflat în comă.

Acum, pilotul de raliuri susține că nu mai vrea să fie cu Isabela, femeia care s-a iubit timp de șase ani și a explicat și de ce s-a ajuns la acestă situație.

Daniel a enumerat ce îl deranjează la încă soția sa, iar unul dintre aspecte este acela că Isabela nu vrea să aibă copii. În plus, faptul că nu vrea să îl însoțească la evenimente ar fi cel de-al doilea motiv.

Citeste si: Pilotul de raliuri Daniel Onoriu s-a trezit din comă! Bărbatul și-a strigat asistenta pe nume, deși nu o cunoștea: „În subconștient s-a înregistrat”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Daniel Onoriu
Daniel Onoriu si sotia[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Daniel Onoriu a ajuns de nerecunoscut după 55 zile de comă! „M-au cusut pe viu! Muream dacă îmi făceau anestezie!"

„Divortez de frumoasa Isabela, sotia mea de aproape 6 ani. De ce? O sa va detaliez tot: Ne-am cunoscut pe Facebook, cum i-am vazut fotografia m-am indragostit de ea. Am cerut-o de nevasta a doua zi, iar peste alte doua saptamani mi-a devenit sotie la Starea Civila.

In toti acesti ani ne-am plimbat in multe tari. Excursii minunate si cateva tari exotice: Zanzibar, Turcia 6 luni de vreo 8 ori, Egipt de 3 ori, Olanda, Austria, Dubai de doua ori, Abu Dabhi ETC.....

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Masina mea e pe numele ei, banii sunt toti pe cardul ei. Sunt romantic, o sa va dau doua exemple: M-am dus intr-o seara la un nene care vindea flori si am luat un buchet frumos si i-am zis sa vada la ce terasa stam si a venit la noi la masa unde i-a daruit florile. In Egipt i-am luat un lant destul de mare, de fapt 3, dar unul era mare si l-am rugat pe receptioner sa ma urmareasca si sa o premieze cu titlul: noi hotelul etc oferim cate un cadou lunar celei mai frumoase femei din

resort. Cu toate astea, femeia asta nu apreciaza nimic. M-a lasat singur prin tara, calatoresc singur, azi mi-a dat KO cand mi-a zis ca nu vine cu mine la curse. Ea stie prea bine ca aceste curse inseamna totul pentru mine.

Adio Isabela, te-am iubit din prima clipa, dar pentru ca tu nu ma iubesti si eu m-am racit de tine, stiu ca toata presa o sa scrie despre asta, dar as mai vrea sa stiti ceva despre mine: sunt un baiat care a copilarit in Damaroaia printre smardoi si am prins si eu ceva din

viata de baiat de oras, asa ca simt asta prea bine. Suntem impreuna de 6 ani si nu vrea sa facem copii. Asta e, nu ma mai doare nimic si abia astept sa ne vedem fiecare de viata lui separat”, a scris Daniel Onoriu, pe Facebook.

Postarea lui Daniel Onoriu a fost ștearsă

La scurt timp, postarea a fost ștearsă de pe contul de socializare, iar acum fanii și prietenii acestuia se întreabă dacă Daniel Onoriu nu a revenit la sentimente mai bune.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies