Pilotul de raliuri Daniel Onoriu s-a trezit din comă! Bărbatul și-a strigat asistenta pe nume, deși nu o cunoștea: „În subconștient s-a înregistrat”

Daniel Onoriu
Daniel Onoriu

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după nu mai puțin de 55 de zile!

Daniel Onoriu, pilotul de raliuri în vârstă de 43 de ani, s-a aflat în comă indusă timp de 55 de zile, după ce a suferit o intervenție de micşorare a stomacului într-o clinică de renume din Turcia. Mătușa sa, Estera Onoriu, este extrem de fericită să vadă că bărbatul și-a revenit și chiar susține că este o minune de la Dumnezeu! Aceasta a oferit, de curând, mai ulte detalii despre starea de sănătate în care se află acesta.

Citeste si: Bianca Rus este în doliu! Artista a pierdut o persoană foarte dragă din viața ei: „Mi-ai promis că de Paște mă aștepți acasă...”

Daniel Onoriu
Daniel Onoriu[Sursa foto: Facebook]

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu s-a trezit din comă!

În urmă cu foarte puțin timp, familia cunoscutului pilot de raliuri primise o veste dură din partea medicilor care îl tratau.

Specialiștii le-au dat de înțeles că este momentul să se pregătească pentru ce este mai rău, însă Dumnezeu le-a ascultat rugăciunile și l-a ajutat pe Daniel Onoriu să își revină.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„A făcut Dumnezeu o minune și îi mulțumim Lui. Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit astăzi, după 55 de zile de comă.

Ieri am primit vestea de la medici să ne pregătim de ce e mai rău. Analizele lui erau mai normale, însă resursele erau ajunse la capăt. Astăzi am primit vestea: Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească. A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă.

Prima lui întrebare a fost: «De cât timp sunt în spital?» Asta e semn pentru noi că mintea lui e încă întreagă, că Dumnezeu a făcut vindecarea lui pe toate planurile.

În urma acestei septicemii extraordinar de complicate, medicii se așteptau să fie multe sechele.

Mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile sunt spre foarte bine.”,  a declarat Estera Onoriu în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citeste si: Doliu în familia lui Vlad Gherman! Actorul este devastat: „Plămânii au încetat să își mai îndeplinească funcția”

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Daniel Onoriu și Isabela
Daniel Onoriu și Isabela[Sursa foto: Facebook]

Aflat în comă, Daniel Onoriu era conștient de ce se întâmpă în jur

Mai mult decât atât, se pare că Daniel Onoriu a fost conștient de ce se întâmpla în jurul lui în toate aceste zile în care s-a aflat în comă indusă. Mătușa sa a mărturisit că, de fiecare dată când veneau în vizită la el, soția și copiii îi spuneau numele unei asistente care avea grijă de el.

Ei bine, la scurt timp după ce s-a trezit, piotul a întrebat de Roxana, asistenta respectivă. 

„Ce e foarte interesant. Când soția și copiii mergeau la el, fiind în comă, îi spuneau numele unei anumite asistente: «Uite a venit Roxana să te spele, să te ajute». Îi spuneau numele acestei asistente. Astăzi, când s-a trezit, a întrebat de Roxana. El nu avea de unde să o știe.

Semn că în subconștient s-a înregistrat” ,  a mai spus Estera Onoriu. 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Anca Serea, cu perfuzii la spital! Ce s-a întâmplat cu soția lui Adi Sînă: „Am mari probleme...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Nicoleta Nucă, victima unei afecțiuni des întâlnite! Cum a reușit artista să se vindece: „Nu te bucură absolut nimic în lumea asta”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies