Doliu în familia lui Vlad Gherman! Actorul este devastat: „Plămânii au încetat să își mai îndeplinească funcția”

Doliu în familia lui Vlad Gherman!
Doliu în familia lui Vlad Gherman!

Cunoscutul actor traversează o perioadă foarte grea! Vlad Gherman a pierdut o persoană importantă din viața lui din cauza infecției cu SARS-Cov-2.

Vlad Gherman traversează o prioadă extrem de dificilă! Actorul a anunțat, în urmă cu puțin timp, că singura bunică pe care o mai avea a pierdut lupta împotriva nemilosului virus și s-a stins din viață chiar pe patul de spital. Devastat de ceea ce s-a întâmplat în viața lui, actorul a ținut să le menționeze și celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare motivul pentru care nu va mai fi activ în următoarea perioadă.

Citeste si: Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu? Au plecat împreună în Zanzibar, iar imaginile cu ei spun totul

Doliu în familia lui Vlad Gherman!
Doliu în familia lui Vlad Gherman![Sursa foto: Instagram]

Doliu în familia lui Vlad Gherman! 

Tânărul mărturisește că are sufletul sfâșiat de durere după ce a aflat că bunica lui, singura pe care o mai avea, a pierdut lupta cu virusul.

Femeia ar fi fost internată mai multe zile în spital, la terapie intensivă, însă organismul ei nu a putut face față infecției cu Sars-Cov-2.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Daca m-ar fi intrebat cineva ce cred eu despre Covid…as fi spus ca nu e asa o mare scofala. Da, sunt triplu vaccinat si da, cred ca exista virusul asta, dar nu ma asteptam sa fie atat de nemilos.

Cu sufletul rupt in bucati va spun ca bunica mea a fost doborata de acest virus”, a spus Vlad Gherman pe Instagram.

Citeste si: Vlad Gherman, dezvăluiri cu lacrimi în ochi: „Îmi aduc aminte...”. Ce le-a povestit actorul tuturor fanilor

Doliu în familia lui Vlad Gherman!
Doliu în familia lui Vlad Gherman![Sursa foto: Instagram]

Vlad Gherman a povestit că totul s-a întâmpat foarte repede, iar vestea tragică l-a lovit puternic din punct de vedere emoțional, având în vedere că doar pe ea o mai avea.

Mai mult, actorul spune că plămânii femeii au fost cei mai afectați, iar în ultimele zile a fost intubată și sedată la ATI. 

„S-a intamplat atat de repede si nu a fost foarte dureros pentru ea, dar a fost devastator pentru noi. In mai putin de o saptamana plamanii ei au incetat sa isi mai indeplineasca functia. Intubata la ATI, sedata, parca visand ceva frumos, s-a dus langa bunicul meu si langa surorile ei🙏🏼”, a încheiat tânărul.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cristina Ciobănașu, fotografii cu alt bărbat după ce s-a despărțit de Vlad Gherman

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies