Vlad Gherman, dezvăluiri cu lacrimi în ochi: „Îmi aduc aminte...”. Ce le-a povestit actorul tuturor fanilor

Vlad Gherman, emoționat până la lacrimi în fața fanilor!
Vlad Gherman, emoționat până la lacrimi în fața fanilor!

Tânărul și-a deschis sufletul în fața susținătorilor și a povestit câteva lucruri din trecutul lui. La cine a făcut referire cunoscutul actor

Vlad Gherman este un cunoscut actor și cântăreț de la noi din țară, el devenind foarte popular după ce și-a făcut apariția în serialul muzical „Pariu cu viața”. Ulterior, tânărul a reușit să își strângă o comunitate impresionantă de susținători, dat fiind faptul că este o persoană cât se poate de sinceră și transparentă, mai ales când vine vorba de fanii lui. El și-a deschis sufletul în fața acestora și a transmis un mesaj emoționant, cu lacrimi în ochi, legat de trecutul lui.

Destul de sensibil din fire, actorul a ales să vorbească despre un subiect sensibil pentru el și, fără a se abține în vreun fel, a izbucnit în lacrimi chiar în timp ce povestea.

Citeste si: Adriana de la Puterea dragostei și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat! Cu cine s-a afișat fosta concurentă

Vlad Gherman, emoționat până la lacrimi în fața fanilor!
Vlad Gherman, emoționat până la lacrimi în fața fanilor![Sursa foto: Instagram]

Vlad Gherman, mesaj în lacrimi pe Instagram

Tânărul a dat de înțeles în nenumărate rânduri că una dintre cele mai mari slăbiciuni ale sale este familia și a mărturisit chiar la un moment dat că de fiecare dată când este nevoit să abordeze acest subiect devine extrem de sensibil. Se pare că Vlad Gherman pregătește un material pentru contul său de YouTube în care este surprinsă toată copilăria sa, alături de cei din familie, în care va arăta și câteva imagini cu rudele sale, printre care și bunicii lui. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În timp ce explica toate aceste detalii pe care urmează să le adauge în noul videoclip, actorul a izbucnit în lacrimi, explicând în același timp că este destul de dificil să-i vadă pe bunicii lui, care nu mai sunt printre noi. 

„Este șocant pentru că mă emoționează foarte mult ce montez aici pentru că îmi aduc aminte de bunici și de oamenii care nu mai sunt.

Abia aștept să vedeți!”
, a povestit Vlad Gherman pe Instagram.

Citeste si: Larisa Udilă își dorește a doua sarcină? Ce planuri de viitor are proaspăta mămică

Reacția lui Vlad Gherman după ce Cristina Ciobănașu și-a făcut un nou iubit

Vlad Gherman a făcut o serie de dezvăluiri în ceea ce privește noua cucerire a Cristinei, iar fanii au rămas profund surprinși.

Tânărul a vorbit deschis, chiar pe canalul lui de YouTube, despre relația actriței și recunoaște că se bucură mult pentru ea, mai ales acum că o vede în sfârșit fericită.

Citeste si: Bogdan Mocanu își dorește un copil! Cu cine vrea fostul concurent de la Puterea dragostei să își întemeieze o familie

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Vlad Gherman, emoționat până la lacrimi în fața fanilor!
Vlad Gherman, emoționat până la lacrimi în fața fanilor![Sursa foto: Instagram]

Pentru că i-a fost alături 9 ani și a iubit-o nespus de mult, Vlad Gherman nu poate decât să se bucure pentru Cristina și să îi dorească tot binele din lume. Mai mult, acesta a menționat și că mulți internauți pun presiune pe faptul că tânăra actriță și-a găsit prea repede pe altcineva, motiv pentru care i-a rugat să înceteze cu tot și să-i lase să trăiască în pace.

„Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta...Trebuie să ne refacem viața. Nu putem să stăm să plângem în pernă. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea”, a mărturisit Vlad Gherman pe YouTube.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Majda Aboulumosha de la Survivor România, pregătită să devină mămică pentru a doua oară!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies