Larisa Udilă își dorește a doua sarcină? Ce planuri de viitor are proaspăta mămică

Larisa Udilă, gata să devină din nou mămică
Larisa Udilă, gata să devină din nou mămică

Deși abia a adus pe lume primul copil, vedeta are deja în plan să rămână din nou însărcinată!

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au o relație de 7 ani și sunt extrem de fericiți că au devenit părinți pentru prima oară. Cu toate că a întâmpinat câteva probleme pe parcursul sarcinii, Larisa Udilă este în culmea fericirii acum când este alături de băiețelul ei care poartă un nume deosebit. După multe căutări, Larisa Udilă și soțul ei au ales numele  Milan, iar internauții s-au bucurat nespus să afle această veste.

Citeste si: Majda Aboulumosha de la Survivor România, pregătită să devină mămică pentru a doua oară!

Larisa Udilă și soțul ei, Alexandru Ogică
Larisa Udilă și soțul ei, Alexandru Ogică[Sursa foto: Instagram]

Larisa Udilă, pregătită să devină mămică pentru a doua oară?

Vedeta și-a obișnuit fanii de la pe Instagram cu sesiuni dese de Q&A, iar prin intermediul acestora aflăm detalii destul de importante din viața frumoasei foste concurente de la „Bravo, ai stil!”.

De data aceasta, Larisa a uimit cu răspunsul pe care l-a dat la una dintre cele mai des întâlnite întrebări și anume cea legată de o a doua sarcină. Unul dintre cei mai curajori internauți a îndrăznit să o întrebe pe aceasta dacă pe viitor își dorește fetiță sau băiețel, iar răspunsul a fost uimitor. Nici nu s-a pus problema dacă va mai exista un al doilea copil, căci Larisa și-a dezvăluit deja dorința în ceea ce privește sexul bebelușului.

Citeste si: Tavi Clonda, dezvăluiri din căsnicia cu Gabriela Cristea: „Dăm vina unul pe altul”

Larisa Udilă, gata să devină din nou mămică
Larisa Udilă, gata să devină din nou mămică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta a spus că în viitor se vede doar mămică de băieți: „Tot băiețel”, a fost răspunsul dat de Larisa Udilă.

Se pare că aceasta este mai mult decât pregătită pentru a rămâne din nou însărcinată, chiar dacă prima experiență nu a fost chiar așa cum se aștepta, dat fiind faptul că a întâmpinat multe probleme la naștere.

Larisa Udilă a avut o naștere grea!

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” mărturisește că a trecut prin multe ore chinuitoare de travaliu, iar în cele din urmă medicul a sfătuit-o să apeleze la operația de cezariană, acest lucru fiind spre binele bebelușului ei.

Ulterior, ea spunea că se confruntă în continuare cu dureri cumplite după intervenție, iar cea mai mare problemă este că nu poate face foarte multe lucruri, nici măcar să își ridice bebelușul în brațe fiindcă are impresia că i se va desprinde pur și simplu operația.

„Operația de cezariana nu e una foarte simplă. De fiecare dată când îmi țin copilul în brațe simt o durere mare, de parcă mi se desprinde operația de cezariană”, a mai spus Larisa Udilă.

Citeste si: Irina Birou a fost cerută în căsătorie! Interpreta a povestit momentul unic: „Am plâns non-stop...”

Larisa Udilă își dorește un frățior pentru Milan!
Larisa Udilă își dorește un frățior pentru Milan![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, primele detalii despre botezul celui mic

Larisa Udilă a dezvăluit, în aceeași sesiune de Q&A de pe Instagram, și câteva detalii legate de unul dintre cele mai importante evenimente din viața de familie și anume botezul lui Milan, băiețelul ei. Cu toate că a născut în urmă cu două luni, marele eveniment va fi programat abia anul viitor și asta din cauza faptului că au început să reapară restricțiile în contextul pandemiei de Covid-19.

Citeste si: Deea Codrea se confruntă cu mari probleme înainte de naștere: „Dureri cu plânsete”

Larisa Udilă își dorește un frățior pentru Milan!
Larisa Udilă își dorește un frățior pentru Milan![Sursa foto: Instagram]

La ce restricții există, cel mai probabil la anul (nr. va fi botezul)”, a mai spus Larisa Udilă pe contul său de Instagram.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Bogdan Mocanu își dorește un copil! Cu cine vrea fostul concurent de la Puterea dragostei să își întemeieze o familie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies