Deea Codrea se confruntă cu mari probleme înainte de naștere: „Dureri cu plânsete”

Deea Codrea, probleme în timpul sarcinii!
Deea Codrea, probleme în timpul sarcinii!

Frumoasa vedetă a lipsit o bună perioadă de timp de pe rețelele de socializare și abia acum a dezvăluit și motivul!

Deea Codrea și-a obișnuit urmăritorii de pe Instagram cu postările dese, dar în ultima perioadă a dat semne că ceva se întâmplă în viața ei. Fanii și-au dat seama imediat că nu a mai fost activă și s-au întrebat care este motivul, dat fiind faptul că este pe ultima sută de metri cu sarcina. După toată așteptarea, am primit și răspunsul. Deea a dezvăluit motivul pentru care s-a îndepărtat de mediul online în această perioadă.

Frumoasa vedetă a revenit într-un final și a mărturisit prin ce a trecut în tot acest timp. Se pare că aceasta a avut dureri cumplite, moment în care a crezut că o să intre în travaliu.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele, sunteți minunați. Nu am fost așa activă pentru că am avut trei zile super grele. Am avut o problemă groaznică cu nervul sciatic, bebe aparent apăsa pe el.

Îmi crea aceste probleme de mobiliate și nu puteam să stau în picioare pe loc. Asta însemna că nu puteam sta în fața oglinzii sau să îmi fac duș fără să ridic un picior undeva în aer sau să îl sprijin.

Citeste si: George Burcea, declarații emoționante despre primul an alături de Viviana Sposub: „Am învățat o lecție”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

N-aveam nicio problemă să urc scări sau să merg. Din weekend am observat că nu puteam să urc scările, m-am pus în fund, în mijlocul scărilor.

Dureri groaznice, am crezut că în momentul ăla nu mi se instalează travaliul atunci nu știu când se mai instalează. Dureri cu plânsete, criză de durere, ceva atât de rău eu nu am mai avut până acum.

Au trecut, Slavă Domnului!', a povestit Deea Codrea, la Instastory.

Deea Codrea, probleme în timpul sarcinii!
Deea Codrea, probleme în timpul sarcinii![Sursa foto: Instagram]

Deea Codrea, clipe dificile în timpul sarcinii

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a mărturisit că în tot acest timp a încercat să găsească soluții pentru probleme ei de sănătate, iar în final a apelat la ajutorul unui specialist. Se pare că acum, după cum spune chiar ea, se simte mai bine și le mulțumește tuturor celor care i-au fost alături și i-au trimis mesaje în aceste zile. 

„Am fost la un osteopat aici în Constanța, mi-a făcut câteva exerciții, masaje. Când am plecat de acolo și am urcat în mașină am izbucnit în plâns.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mă simțeam anesteziată, că nu exist, foarte ciudată senzația. Aseară când am mers să îmi fac rutina de seară, mi-am dat seama că nu mai trebuie să îmi pun piciorul pe chiuvetă. Mă simt mai bine, mai funcțională. Îmi făceam duș așezată pe minge. Abia puteam să mă schimb, efectiv groaznic.

Citeste si: Alexandra de la Puterea dragostei, din nou într-o relație? Cine este bărbatul care a cucerit-o din prima pe blondină

Trebuia tot timpul să depind de Andrei. Nu știu ce m-aș fi făcut fără el. Nu știu cum a reușit să îmi înțeleagă toate stările. Nu am nicio problemă în a aștepta în travaliu.

În momentul în care ai o durere de genul ăsta nu te mai gândești la nimic. Intri într-o stare de supraviețuire. Astăzi mă simt mai bine și abia aștept să ieșim și să ne bucurăm de oraș, de vreme',  a mai spus Deea Codrea.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au luat o decizie neașteptată: „O să facem 12 copii!” EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies