George Burcea, declarații emoționante despre primul an alături de Viviana Sposub: „Am învățat o lecție”

George Burcea, noi dezvăluiri despre relația sa cu Viviana Sposub
George Burcea, noi dezvăluiri despre relația sa cu Viviana Sposub

Cunoscutul actor a făcut dezvăluiri din viața sa alături de Viviana Sposub, cea alături de care formează un cuplu de un an.

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut pentru prima dată în cadrul unei emisiuni, iar de atunci formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere și au decis să rămână împreună, deși nici pentru ei lucrurile nu au fost întotdeauna roz. Iată că a trecut mai bine de un an de la primul lor sărut, iar relația evoluează din ce în ce mai frumos, după cum au mărturisit și ei cu fiecare ocazie. 

Invitat în platoul de la Wowbiz.ro, George Burcea a povestit despre cum s-a simțit ultimul an alături de frumoasa concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Alexandra de la Puterea dragostei, din nou într-o relație? Cine este bărbatul care a cucerit-o din prima pe blondină

George Burcea, noi dezvăluiri despre relația sa cu Viviana Sposub
George Burcea, noi dezvăluiri despre relația sa cu Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram]

George Burcea, mărturisiri emoționante despre relația sa cu Viviana

În cadrul interviului, actorul a recunoscut că în ultimul an s-a consolidat relația cu prezentatoarea TV, iar unul dintre cei mai importanți factori a fost chiar pandemia de Covid-19 care i-a determinat să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună și să observe dacă se înțeleg sau nu. Cu toate că s-au mutat împreună și au realizat că sunt suflete pereche, George nu a cerut-o încă de soție.

„A fost un an superb si din cauza pandemiei. Faptul ca a fost pandemie, am avut COVID si am locuit impreuna, ne-a legat.  Am stat de anul trecut impreuna pana acum. Suntem unul pentru celalalt in fiecare proiect, asta ne-a unit foarte mult. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nu am cerut-o de sotie. Sunt un tip foarte romantic si foarte sensibil, din păcate si din fericire in acelasi timp. Din pacate pentru ca sensibilitatea asta nu e buna cu oricine. Si din fericire pentru ca indiferent cate momente au fost cand am fost mai moale, mai romantic, am invatat o lectie si asta mi-a prins bine. Din orice moment inveti ceva pentru viitor. Orice intamplare este o lectie.

(…) Nu sunt deloc perfect, dar incerc sa caut acea liniste, eu cu mine, eu cu fetele mele, iubita mea, familia mea. (…)”,  a spus George Burcea în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. 

Citeste si: Noi detalii despre despărțirea dintre Sebastian Chitoșcă și soția lui! Ce spune Cosmin Stanciu de la Survivor România: „A venit la mine plângând!”

George Burcea și Viviana Sposub
George Burcea și Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram]

Instabilitatea financiară, un impediment pentru căsătorie? Ce spune actorul

George spune cu fiecare ocazie că viața sa alături de Viviana nu este doar frumoasă, ci și foarte ușoară, acum că a lăsat în urmă trecutul mai puțin plăcut. Cu toate acestea, el mărturisește că pentru a trece la nivelul următor are nevoie de stabilitate financiară, lucru pe care cu greu îl mai poate dobândi ca actor în plină pandemie.

Cu teatrele închise și fără spectacole, George Burcea își pune baza în proiectele pe care le are și, din fericire, situație este sub control, mai ales când are și toată dragostea frumoasei prezentatoare TV.

Citeste si: Adela Popescu, dezvăluiri despre a patra sarcină! Ce își dorește celebra prezentatoare TV: „Ne mai trebuie o pereche de gemeni băieți”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„E usor sa locuim impreuna pentru ca ne sincronizam, e perfect match. Urmatorul pas nu il stiu. Sunt genul de om care viseaza foare mult, dar incearca sa le ia pas cu pas. E nevoie ca atunci cand intri intr-o relatie, mai mult decat o relatie de iubire, poate sa dai un inel, sa faci copii, e nevoie sa fii stabil psihic, emotional, financiar. Noi de un an traim momente dificile. Teatrele s-au inchis, incercam sa ne punem proiectele pe picioare in asa fel incat sa ne facem o situatie linistitoare pentru noi. De la lipsa banilor se ajunge la multe certuri in familie, neintelegere. Deocamdata suntem pe proiecte si pe dragostea noastra”,  a mai dezvăluit cunoscutul actor.

 

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Marisa Paloma, momente dificile în primele luni de sarcină: „A fost o perioadă foarte tristă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies