Tavi Clonda, dezvăluiri din căsnicia cu Gabriela Cristea: „Dăm vina unul pe altul”

Tavi Clonda, noi detalii din căsnicia cu Gabi Cristea
Tavi Clonda, noi detalii din căsnicia cu Gabi Cristea

Noi detalii din culisele căsniciei Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. De la ce pornesc certurile dintre cei doi

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de mai bine de șase ani și amândoi își cresc cele două fetițe, pe Victoria și Iris, de care sunt foarte mândri. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară, iar fanii lor sunt întotdeauna curioși să afle secretul relației perfecte, căci amândoi se descurcă de minune în viața de familie. Ca în fiecare căsnicie, există și momente mai puțin plăcute, iar despre acest lucru a vorbit chiar Tavi Clonda.

Bărbatul a dezvăluit detalii mai puțin știute din spatele relației pe care o are cu frumoasa prezentatoare TV.

În ultimul lui interviu pe care l-a dat, Tavi Conda a spus că situația nu este atât de roz pe cât pare, dezvăluind chiar că există și anumite discuții de la care pornesc certurile.

Citeste si: Irina Birou a fost cerută în căsătorie! Interpreta a povestit momentul unic: „Am plâns non-stop...”

Tavi Clonda, noi detalii din căsnicia cu Gabi Cristea
Tavi Clonda, noi detalii din căsnicia cu Gabi Cristea[Sursa foto: Instagram]

Detalii ascunse din căsnicia Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda 

Cu toate că amândoi au dat dovadă că sunt foarte uniți și se susțin necondiționat, sunt și momente în care lucrurile par că nu mai funcționează atât de bine, dar amândoi lucrează la asta, după cum povestește chiar soțul prezentatoarei TV. Tavi Clonda a dat totul din casă în ultimul interviu acordat și a dezvăluit că relația lor este departe de a fi perfectă. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești.”, a declarat Tavi Clonda pentru  Imapct.ro.

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, noi detalii despre relația cu Alexandra: „Nu a sărit la bătaie”

Cei doi nu au parte de foarte multă susținere de la apropiați, iar din acest motiv trebuie să se descurce singuri, indiferent de situațiile pe care le întâlnesc. Acesta este și motivul principal pentru care se acumulează stresul și, implicit, apar discuțiile.

„Discuțiile pornesc de la lucruri ce țin de organizare în casă. Când nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal să apară. Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul. De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situație. Și Gabriela mai cedează. Și eu le mai am pe ale mele, și atunci mai trebuie să renunțe și ea.

Dar ea are un alt mod, ea tace, eu mă manifest.”, a mai zis Tavi Clonda pentru aceeași sursă.  

Citeste si: Deea Codrea se confruntă cu mari probleme înainte de naștere: „Dureri cu plânsete”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Tavi Clonda, noi detalii din căsnicia cu Gabi Cristea
Tavi Clonda, noi detalii din căsnicia cu Gabi Cristea[Sursa foto: Instagram]

Gabriela Cristea a picat testul fidelității: „Am înșelat o singură dată”

În timp ce discuta cu cei de la emisunea pe care o prezintă despre înșelat, Gabriela și-a amintit un episod din viața ei pe care a ținut să îl povestească, lăsându-i pe toți concurenții cu gura căscată. Ea a declarat, în direct, că și-a trădat la un moment dat partenerul de viață timp de o lună.

Citeste si: Andreea Ibacka a născut! Frumoasa actriță și soțul ei, Cabral Ibacka, au devenit părinți pentru a doua oară

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci....este un efort atât de mare încât eu am zis: ”Stop! Până aici” ,a declarat chiar Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

George Burcea, declarații emoționante despre primul an alături de Viviana Sposub: „Am învățat o lecție”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies