Andreea Ibacka a născut! Frumoasa actriță și soțul ei, Cabral Ibacka, au devenit părinți pentru a doua oară

Andreea Ibacka a născut
Andreea Ibacka a născut

Prezentatorul TV a făcut anunțul de curând! Cum se simte Andreea Ibacka după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil

Andreea Ibacka și soțul ei, Cabral, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, și de curând familia acestora s-a mărit cu încă un membru. Cei doi trăiesc momente unice, pline de fericire, după ce miercuri seară a venit pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel perfect sănătos. Vestea a fost dată chiar de prezentatorul TV pe o rețea de socializare, iar reacțiile fanilor și apropiaților nu au întârziat să apară!

Citeste si: Theo Rose s-a vindecat de Covid-19! Primul lucru pe care l-a făcut artista după ce a ieșit din izolare

În cursul serii de miercuri, 5 octombrie, frumoasa blondină a născut un băiețel! Atât Andreea, cât și Cabral, trăiesc acum clipe minunate, după ce în viața lor a apărut cea de-a doua minune. Anunțul a fost postat pe contul de Facebook al prezentatorului care a ținut să le spună tuturor cum se simte soția lui după ce a născut.

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru a doua oară!
Andreea Ibacka a devenit mămică pentru a doua oară![Sursa foto: Instagram]

Și Andreea Ibacka și-a ținut fanii la curent cu privire la starea ei. Ea își anunțase deja urmăritorii de pe Instagram că intrase în travaliu și că era în drum spre maternitate, acolo unde urma să dea naștere celui de-al doilea copil, un băiețel. Totodată, soția lui Cabral a publicat şi o fotografie cu un mesaj pentru toți fanii ei:  „Azi mi-am luat și bagajul cu mine, deși sper să revin să dorm acasă”, este mesajul lăsat de Andreea Ibacka, pe pagina de Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: George Burcea, declarații emoționante despre primul an alături de Viviana Sposub: „Am învățat o lecție”

Andreea Ibacka a născut prin cezariană

Prezentatorul de televiziune a făcut primele declarații, după ce a devenit tătic pentru a treia oară.

Acesta mărturisește că este la fel de emoționat ca prima oară, deși a trecut prin această experiență deja de trei ori. 

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară.

Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…” , a scris Cabral pe rețelele de socilaizare. 

Citeste si: Ionuț Belei s-a despărțit de iubita sa! Ce anunț a făcut tânărul pe Instagram

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Ibacka a născut
Andreea Ibacka a născut[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unui interviu recent, Andreea Ibacka a dezvăluit faptul că va naşte prin cezariană. Iată și care este motivul:  „Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri.  Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a spus Andreea Ibacka în urmă cu ceva vreme.

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Adela Popescu, dezvăluiri despre a patra sarcină! Ce își dorește celebra prezentatoare TV: „Ne mai trebuie o pereche de gemeni băieți”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies