Adriana de la Puterea dragostei și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat! Cu cine s-a afișat fosta concurentă

Adriana de la Puterea dragostei
Adriana de la Puterea dragostei

Blondina pare mai bucuroasă ca niciodată, acum că a răsărit soarele și pe strada ei! Cine este bărbatul alături de care s-a fotografiat

Cu toate că nu a reușit să își găsească jumătatea în casa dragostei din Istanbul, Adriana pare mai fericită ca niciodată acum, după o perioadă bună de timp de când sezonul trei al competiției s-a încheiat. Fosta concurentă de la Puterea dragostei nu a găsit persoana potrivită pentru ea la acel moment, însă se pare că lucrurile s-au schimbat. 

Citeste si: Larisa Udilă își dorește a doua sarcină? Ce planuri de viitor are proaspăta mămică

Blondina a început să se afișeze pe rețelele de socializare alături de un tânăr, pe nume Tiberiu, iar lucrurile par să se îndrepte într-o direcție foarte bună. De data aceasta, bărbatul care i-a furat inima frumoasei Adriana a publicat o imagine cu ea în care sunt evident destul de apropiați. Fanii emisiunii sunt de părere că cei doi formează un cuplu, însă tinerii nu au declarat nimic oficial până acum.

Adriana de la Puterea dragostei și noul ei iubit
Adriana de la Puterea dragostei și noul ei iubit[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sora Adrianei, fericită în noua ei relație

Alexandra de la Puterea Dragostei, sora Adrianei, și-a găsit fericirea după competiția pe care a și câștigat-o. Alexandra și Codruț au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din emisiunea fenomen de la Kanal D, însă, după terminarea acesteia, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. 

Citeste si: Tavi Clonda, dezvăluiri din căsnicia cu Gabriela Cristea: „Dăm vina unul pe altul”

Alexandra de la Puterea dragostei și noul ei iubit
Alexandra de la Puterea dragostei și noul ei iubit[Sursa foto: Instagram]

Frumoasa blondină și-a uimit urmăritorii de pe Instagram după ce a postat o fotografie în care se afla în brațele lui Ionuț Ghiță, creator de conținut și vlogger foarte cunoscut în rândul internauților. În secțiunea de comentarii au apărut imediat sute de reacții, unele de bine, altele din care reieșea faptul că tânăra l-ar fi uitat prea repede pe Codruț, cel căruia îi jurase iubire în urmă cu puțin timp.

Pe de cealaltă parte, Ionuț Ghiță a postat aceeași fotografie pe contul său și a primit de asemenea foarte multe reacții cu privire la noua apariție.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Bogdan Mocanu își dorește un copil! Cu cine vrea fostul concurent de la Puterea dragostei să își întemeieze o familie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies