Bianca Rus este în doliu! Artista a pierdut o persoană foarte dragă din viața ei: „Mi-ai promis că de Paște mă aștepți acasă...”

Bianca Rus
Bianca Rus

Copleșită de durere, Bianca Rus a transmis un mesaj pentru bunica sa, cea care s-a stins din viață în urmă cu scurt timp.

Bianca Rus traversează o perioadă extrem de grea, după ce bunica sa s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Vedeta este nevoită acum să își conducă pe ultimul drum una dintre cele mai importante persoane din viața ei. Artista a publicat, de asemenea, și un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram, acolo unde a adăugat o fotografie în care apare alături de ea.

Citeste si: Bianca Rus, probleme mari de sănătate din cauza înfometării: „Am făcut o anemie gravă!”

Bianca Rus este în doliu! Bunica artistei s-a stins din viață

Copleșită de suferință, artista se pregătește acum de înmormântarea bunicii sale, care a pierdut lupta cu viața în urmă cu scurt timp. Vedeta a publicat pe contul ei de socializare o fotografie în care se află alături de ea, dar și un mesaj emoționant în care mărturisește că bunica ei i-a promis că o va aștepta acasă de Paște, dar din păcate acest lucru nu se va mai întâmpla. 

„Buni mea, vin de la 700 de kilometri să te conducem pe ultimul drum Mi-ai promis că te Paște mă aștepți acasă, dar nu va fi posibil”, este mesajul scris de Bianca Rus pe Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Bianca Rus, fostă concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, prima apariție cu noul iubit fotbalist

Bianca Rus este în doliu!
Bianca Rus este în doliu![Sursa foto: Instagram]

Bianca Rus iubește din nou și vrea să devină mămică!

Cu toate că acum trece printr-o perioadă extrem de grea, vedeta a reușit să își pună cap la cap multe lucruri în viața personală. Cântăreața și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat care o face să zâmbească în fiecare zi și chiar mărturisește că este mai mult decât pregătită să pășească în fața altarului.

Mai mult decât atât, Bianca Rus vrea să devină și mămică, recunoscând că își dorește atât fetiță, cât și băiețel!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Referitor la omul de lângă mine vă spun că e frumos (râde).  Deocamdată mă concentrez asupra sănătății, dar aștept să fiu cerută în căsătorie și să îmbrac din nou rochia de mireasă. Nu îmi este teamă să fac acest pas, nu iese din prima, iese din a doua, știi cum e.  Nu știu dacă este visul meu cel mare să mă mai mărit din nou. Mă văd mămică, mi-ar plăcea să am și fetiță și băiețel.

Să îi cheme cum va alege viitorul meu soț, dar la fetiță mi-ar plăcea Miriam și la băiețel mă mai gândesc.

Tot timpul am fost înnebunită după fetițe, după rochițe, după tot ce e feminin și frumos, dar mi-ar plăcea să am și un băiețel și, cine știe, poate la anul vă dau vestea cea mare”, a spus Bianca Rus într-un interviu pentru Cancan.ro

Bianca Rus
Bianca Rus[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Berna este în doliu! Fosta concurentă de la Puterea dragostei și-a pierdut bunicul: „Drum lin printre îngeri...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies