Bianca Rus, fostă concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, prima apariție cu noul iubit fotbalist

bianca rus iubit
Bianca Rus s-a afișat cu nou iubit

Bianca Rus de la Bravo ai stil! Celebrities este mai fericită ca niciodată. Vedeta a fost surprinsă în compania noului iubit.

Bianca Rus a participat la petrecerea de botez a fiicei Sânzianei Buruiană, moment în care a putut fi observată de toată lumea, având în vedere că la brațe era cu noul ei iubit.

Bianca Rus, fostă concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, prima apariție cu noul iubit fotbalist

Bianca Rus s-a afișat cu un bărbat misterios la petrecerea de botez a fiicei Sânzianei Buruiană. Blondina nu a putut fi scăpată din ochi, așa că a făcut primele declarații cu privire la iubitul ei.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities joacă doar în liga cea mare, așa că aflați despre iubitul ei că este fotbalist. Cu toate acestea, blondina nu a dorit să dea încă foarte multe declarații despre el.

Citeste si: Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România formează un cuplu? “Al meu!”

bianca rus bravo ai stil celebrities
Bianca Rus și-a făcut un nou iubit și s-a afișat cu el la un eveniment monden[Sursa foto: spynews.ro]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bianca Rus a mărturisit că iubitul ei este prieten bun cu Nicolae Zuluf, soțul Sânzianei Buruiană, așa că nu este o persoană total necunoscută.

”Da, suntem frumoși împreună. Referitor la băiat, este un prieten de-al lui Zuluf, e fost fotbalist, nu cred că îl cunoașteți că nici el nu vă cunoaște pe voi. E un tip super, dacă nu era super nu stăteam la discuții. Ne știm de foarte mult timp”, au fost declarațiile făcute de Bianca Rus cu privire la noul ei partener de viață.

Citeste si: Mădălin Ionescu vorbește despre divorțul de fosta soție: „M-am îndrăgostit nebunește”

Acum două luni, Bianca Rus se afișa pe rețelele de socializare cu același bărbat  căruia nu a dorit la momentul respectiv să îi arate chipul.

bianca rus relatie noua
Bianca Rus iubește din nou și este într-o relație cu un alt bărbat[Sursa foto: Instagram Bianca Rus]

„Este o persoană foarte dragă mie băiatul cu care m-am pozat pe Facebook.

Eu îl iubesc foarte mult, dacă e o persoană dragă mie, îți dai seama. Îl iubesc, îmi e drag... Lui îi permit să pună mâna pe mine așa. Nu pot să-ți momentan nimic, doar că e cea mai dragă persoană sufletului meu și mai multe detalii vă dau altădată. Ne cunoaștem de foarte mult timp, de-o viață. Acum s-a aprins flacăra iubirii”, spune Bianca Rus.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Alexia Eram și Mario Fresh, în continuare împreună: „Ieșea și mai prost, mare scandal”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies