Adrian de la Puterea dragostei îl desființează pe Bogdan Mocanu: „Nu merge să prostiți pe toată lumea”

Adrian de la Puterea dragostei
Adrian de la Puterea dragostei, scandal cu Bogdan Mocanu

Adrian de la Puterea dragostei a pornit un nou scandal, cu un fost coleg de emisiune. De ce a fost deranjat de Bogdan Mocanu.

Scandal neașteptat în showbiz, între Bogdan Mocanu și Adrian Iancu, foști concurenți de la Puterea dragostei. Cei doi nu își mai vorbesc, după ce ajunseseră să se înțeleagă bine în ultima perioadă.

Picătura care a umplut paharul a fost joi seara, atunci când Adrian de la Puterea dragostei a urmărit contul de Instagram al lui Bogdan Mocanu, în care acesta a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri cu urmăritorii săi.

Citeste si: Iasmina Halas s-a logodit! Primele imagini cu ea și cu logodnicul

În ultimul an, Bogdan a scos mai multe piese alături de artiști cunoscuți din România, printre care Costi Ioniță și Anna Lesko, iar Adrian de la Puterea dragostei i-a spus verde în față că nu este atât de talentat pe cât crede.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Adrian de la Puterea dragostei
Adrian de la Puterea dragostei i-a scris lui Bogdan Mocanu[Sursa foto: Instagram]

„Pe vremea lui Ceaușescu nu cântau afonii, frate, doar valorile, vocile mari! Ăia sunt adevărații muzicanți și artiști indiferent de gen. Eu n-am nimic cu tine din punt de vedere personal, dar din punct de vedere muzica am. Pentru că știu muzica de mic și o știu bine”, i-a scris Adrian de la Puterea dragostei lui Bogdan Mocanu, iar acesta l-a blocat.

Citeste si: Ce părere are Bogdan Mocanu de Aya de la Puterea dragostei: „E mult mai mult decât vedeți voi...”

Bogdan Mocanu l-a blocat pe Adrian de la Puterea dragostei

Adrian a revenit cu un alt mesaj, în care s-a arătat extrem de dezamăgit de comportamentul lui Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu l-a blocat pe Adrian Iancu
Bogdan Mocanu l-a blocat pe Adrian Iancu, în urma discuției pe Instagram[Sursa foto: Instagram]

„Mi-a dat block omul, s-a simțit afon. Off, of, câte fețe ai Mocanule. Încă o dată să vă arăt că tot eu am dreptate. Să nu mai spuneți de mine că vorbesc prost de ăștia de la putere.

Doi afoni: Iancu Sterp și Bogdan Mocanu care se cred muzicanți și au băgat muzica în doliu. Dă-mi block, că altceva nu știi. Aiurea! V-ați luat grade mari rău de tot pe nemeritate! Dar nu merge să prostiți pe toată lumea”, a mai scris Adrian Iancu pe contul său de Instagram, dezamăgit de atitudinea fostului concurent de la Puterea dragostei.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cu cine s-a mutat Livian de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Florentina Neagu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies