Ce părere are Bogdan Mocanu de Aya de la Puterea dragostei: „E mult mai mult decât vedeți voi...”

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu o place pe Aya de la Puterea dragostei

Lui Bogdan Mocanu i s-a pus pata pe Aya de la Puterea dragostei. Ce spune despre fosta iubită a lui Akebono.

După ce a intrat cu Jador în casa Puterea dragostei, Bogdan Mocanu a pus ochii pe una dintre concurente. Chiar Maria a dat-o pe tânără de gol, în fața tuturor.

Bogdan Mocanu și Aya de la Puterea dragostei au început să vorbească din ce în ce mai mult după ce s-au cunoscut în casa Puterea dragostei, iar Maria a descoperit acest lucru și l-a avertizat pe Marinescu.

Citeste si: Bianca Comănici, surpriză de proporții în toiul nopții! A filmat totul pentru fani și iată ce bărbat i-a fost alături!

Cum Bogdan și Aya sunt singuri iar Cristian Marinescu nu a reușit să o cucerească, Aya a început să se simtă din ce în ce mai apropiată de Mocanu, iar sentimentele par să fie reciproce. În urmă cu puțin timp, Bogdan Mocanu a fost întrebat dacă o place pe Aya, iar răspunsul lui nu s-a lăsat așteptat.

Citeste si: Raluca Munte de la Puterea dragostei a îmbrăcat rochia de mireasă!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bogdan Mocanu despre Aya
Bogdan Mocanu despre Aya de la Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

„Da, îmi place rău, tare de tot! E foarte draguță. Și e mai mult decât vedeți voi la televizor, gen ea, ca femeie”, a dezvăluit Bogdan Mocanu pe contul său de Instagram.

Bogdan Mocanu și Aya
Bogdan Mocanu și Aya s-au cunoscut în urmă cu câteva săptămâni[Sursa foto: Captură KANAL D]

Atunci când Bogdan Mocanu și Jador au revenit în casa Puterea dragostei ca invitați, cei doi au fost provocați să danseze cu o fată. Bogdan a decis să o invite pe Aya.

„Ai spus că-ți place de Bogdan Mocanu! Ți-am zis că faci un cuplu cu Marinescu și ai zis că n-ai ce să-i faci tu lui Marinescu.

Adu-ți aminte!”  a zis Alexandra de la „Puterea Dragostei” către Aya.

„Am zis doar că vorbesc cu Bogdan, atât!”   a replicat Aya de la Puterea dragostei, dar de atunci, se pare că cei doi au continuat să vorbească.

Aya de la Puterea dragostei s-a împrietenit și cu Nicos

Zile întregi, Aya de la Puterea dragostei a fost acuzată că joacă pe două frontur i, după ce s-a aflat că ține legătura cu Nicos, fostul concurent, dar îi dă speranțe și lui Marinescu.

Ea s-a apărat și a spus că sunt numai prieteni și nimic mai mult.

Cum Bogdan Mocanu este foarte deschis în legătură cu viața personală, vom afla în curând dacă el și Aya pot fi mai mult decât amici sau dacă asistăm la cea mai nouă relație de la Puterea dragostei.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Găbiță de la Craiova se întoarce la "Puterea Dragostei"?! Cum s-a dat de gol fostul concurent

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies