Bianca Comănici, surpriză de proporții în toiul nopții! A filmat totul pentru fani și iată ce bărbat i-a fost alături!

Bianca Comănici, surpriză de proporții în toiul nopții! A filmat totul pentru fani și iată ce bărbat i-a fost alături!
Bianca Comănici, surpriză de proporții în toiul nopții! A filmat totul pentru fani și iată ce bărbat i-a fost alături!

Bianca de la Puterea dragostei a petrecut ore bune pentru a împodobi bradul și a prins-o dimineața. Cu cine a făcut acest lucru.

Bianca de la Puterea dragostei a avut parte de o surpriză totală la miezul nopții, iar fanii s-au bucurat foarte mult să o vadă din nou cu zâmbetul pe buze.

 

După ce zilele trecute a dezvăluit că va pleca timp de câteva zile la Berna de sărbători, câștigătoarea celor două sezoane ale emisiunii Puterea dragostei a fost surprinsă la miezul nopții de niște persoane la care ține extrem de mult și cu care petrece mult timp.

Fosta concurentă a mers la prietenii săi, Mary și Robert, pentru a-i ajuta să facă bradul, iar totul s-a transformat în multe momente amuzante.

Bianca de la Puterea dragostei și-a dorit foarte mult să își facă un brad la ea acasă, dar pentru că nu va petrece sărbătorile în București, a decis împreună cu Mary să îl facă la cea din urmă.

Citeste si: Bianca Comănici de la "Puterea Dragostei", declaraţii şocante despre primul ei iubit: „Un copil manipulat..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Deoarece Mary și Robert au fost la munte, timp de câteva ore, Bianca a avut grijă de cățelul acestora, activitate care i-a plăcut foarte mult. În tot acest timp, Bianca a așteptat cu nerăbdare venirea prietenilor săi, pentru a se apuca de brad.

Citeste si: Florentina, fosta iubită a lui Livian, mesaj zguduitor după ce a fost părăsită de "lup": „Știi când este timpul să pleci...”

 

Bianca a dezvăluit pe Instagram că a rugat-o pe Mary mai bine de două ore să împodobească bradul, însă Mary a fost mult mai preocupată să cânte în fața bradului piesa „Ca o apă cristalină” decât să înceapă să pună globurile, pentru a termina mai repede.

Bianca Comănici a filmat momentul amuzant și l-a postat pe Instagram.

Mary de la Puterea dragostei
Mary de la Puterea dragostei are o relație extraordinară cu Bianca[Sursa foto: Instagram]

„Vi se pare normal ca să mă rog de Mary de două ore să facem un brad și ea să facă asta? Dați-mi mesaje pe Instagram, ca să facem brad, chiar dacă este două și jumătate.

Bianca a împodobit bradul
Bianca a împodobit bradul cu prietenii săi, Mary și Robert[Sursa foto: Instagram]

Alături de Bianca, au participat și Mary de la Puterea dragostei și Robert

Însă Bianca și Mary au luat lucrurile în serios imediat și au reușit să împodobească bradul. Fericiți ca niște copii, Bianca, Mary, Robert și vărul lui Robert au participat împreună la împodobirea bradului, iar rezultatul i-a încântat pe toți.

Bianca a împodobit bradul
Bianca a împodobit bradul alături de prietenii săi[Sursa foto: Instagram]

Perfecționistă din fire, Bianca de la Puterea dragostei și-a dorit foarte mult ca bradul prietenei sale să fie perfect, așa că a petrecut minute bune pentru a așeza decorațiunile, iar toți și-au dat seama că a meritat așteptarea.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Bianca Comănici, dezvăluiri incendiare despre proiectul la Kanal D! „Voi avea două emisiuni...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies