Adrian Iovan era însurat în momentul în care Romanița s-a îndrăgostit de el. A venit la ușa ei doar cu uniforma și motocicleta. „Femeia alege bărbatul, clar.”

Adrian Iovan era însurat în momentul în care Romanița s-a îndrăgostit de el. A venit la ușa ei doar cu uniforma și motocicleta. „Femeia alege bărbatul, clar.”
Adrian Iovan era însurat în momentul în care Romanița s-a îndrăgostit de el. A venit la ușa ei doar cu uniforma și motocicleta. „Femeia alege bărbatul, clar.”

Romanița Iovan a povestit despre momentul în care s-a îndrăgostit de fostul ei soț, fiind însurat la acea vreme.

Romanița și Adrian Iovan au trăit o poveste de dragoste frumoasă, din care a rezultat și un fiu, aproape de vârsta majoratului.

Romanița Iovan, despre începuturile relației cu Adrian Iovan

Citește și: Ce a pățit Romanița Iovan la o zi după ce a aflat că este însărcinată? A trăit coșmarul vieții ei alături de soț. „M-am trezit când deschidea ăla ușa, era în prag.”

Romanița Iovan
Romanița Iovan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Romanița Iovan vorbește despre diferența de vârstă de 12 ani între ea și iubitul său. Ce a atras-o la Iulian: „Tot eu am făcut primul pas. Atracția fizică a fost inițială.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Romanița Iovan a povestit, în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, despre faptul că regretatul ei fost soț era însurat la acea vreme când s-a îndrăgostit de el.

Ea a cerut părerea unei măicuțe la care mergea des, iar când s-a întors acasă s-a trezit cu Adrian la ușă, care venise la ea doar cu uniforma, motocicleta și o cămașă. 

„În momentul în care s-a adeverit că relația trebuie să fie o relație, m-am dus la mănăstire, că eu așa sunt. A murit măicuța, dar atunci era bine, duhovnicul meu, eram foarte credincioasă. Și m-am dus la ea.

„Măicuță, hai să-ți spun, măicuță. M-am îndrăgostit de un bărbat însurat.” I-am zis. Nu puteam așa. Măicuța mi-a zis așa. „El te iubește?” „Da.”  „Draga mea, dacă există această disponibilitate, înseamnă că nu există relația aia.” Mi-a dat liber. Una peste alta, a venit Adrian la mine cu uniforma și cu motocicleta. A lăsat tot, a venit așa. Când a intrat în casă, a intrat cu uniforma și o singură cămașă.
Acum dacă eram una de asta dacă trebuia să fie întreținută, nu avea tupeu. Femeia alege bărbatul, clar.”,
a povestit Romanița Iovan.

Romanița Iovan, împlinită și fericită la aproape 60 de ani

Romanița Iovan
Romanița Iovan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Romanița Iovan a povestit, în cadrul aceluiași podcast, despre vârsta la care și-ar dori să ajungă și ce anume își dorește să realizeze din ce nu a avut ocazia în tinerețea ei. 

„Să zic targetul meu. 105 ani. Pentru că l-am făcut pe Albert la 42 de ani, chiar de ziua mea. Anul acesta împlinim amândoi o vârstă extraordinară, el 18 ani, eu plus 42, 60.

Îmi trebuie și mie niște timp să mai copilăresc și eu. Am fost mică și m-am axat pe carieră, n-am vrut să depind de nimeni, să nu fiu responsabilă de cineva pe lângă mine. Nu-mi pare rău de nimic. Pentru că mi-am făcut și o retrospectivă și dacă mi-ar părea rău de ceva, următorul pas al meu nu ar exista. De ce să îmi pară rău? Nu! Așa am hotărât și cred că e mai bine pentru mine că am ales să fac carieră de mică, să fiu independentă la vârsta la care am ales să îl fac pe Albert și
să pot să mă ocup de el. M-am ocupat de Albert, am stat cu el, lângă el, în toate momentele de mic.”,
a spus Romanița Iovan.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Romanița Iovan, dezvăluiri neașteptate despre părinții săi! „Eu sunt în viață, în primul rând, datorită mamei, pentru că au fost presiuni.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies