Adrian Mutu, zâmbet a la Hollywood! Fostul sportiv are faţete de 20.000 de euro

Adrian Mutu, zâmbet a la Hollywood! Fostul sportiv are faţete de 20.000 de euro
Adrian Mutu, zâmbet a la Hollywood! Fostul sportiv are faţete de 20.000 de euro

Imaginea contează pentru Adrian Mutu. Cele mai mari vedete de la Hollywood au fost cele care au înțeles cât de important este să ai un zâmbet sănătos și frumos și, iată, că și celebrul fost decar al României s-a aliniat acestui trend.

Briliantul s-a lăsat pe mâinile cunoscutului medic stomatolog Yazan Aq care i-a realizat o transformare dentară totală cu ajutorul fațetelor de ultimă generație. 

"Te naști cu anumite calități dar pe parcurs trebuie să le îmbunătățești. L-am ales pe doctorul Yazan pentru că este un profesionist, bineînțeles, și este foarte atent la detalii. Dorința mea de a avea dinții perfecți s-a îndeplinit" a spus Adrian Mutu, fostul mare fotbalist care a activat la echipe de top din lume.

Imaginea este importantă mai ales atunci când ești persoană publică, iar Adrian Mutu este unul dintre bărbății cu o prezență impecabilă la acest capitol, apreciat pentru vestimentație, pentru aspectul fizic. La capitolul aspect fizic, de data aceasta el și-a dorit o îmbunătățire estetică a danturii și l-a ales pe unul dintre  cei mai buni medici din acest domeniu. Doctorul Yazan Aq este medic specialist în estetică dentară, recunoscut pentru transformările pe care le-a realizat de-a lungul anilor, iar printre pacienții săi se numără și vedete precum Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Oana Radu, Connect-R sau Ștefan Stan.

Citeste si: Sora Alexandrei Dinu s-a căsătorit în secret! Când a avut loc marele eveniment

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După un consult amănunțit, după alegerea materialelor, medicul a făcut o simulare a danturii pe calculator cu ajutorul unui program specializat, iar Adrian Mutu a putut vedea cum va arăta dantura sa.

Din momentul în care s-au stabilit toate detaliile medicale, întreaga transformare a durat două săptămâni." Durata tratamentului variază în funcție de nevoile fiecărui pacient. În cazul lui Adrian,  nefiind necesare tratamente chirurgicale, și, bineînțeles, timp de vindecare și alte tratamente costisitoare, au fost necesare două săptămâni. Prima etapa a fost de cunoaștere și de stabilire a planului de tratament, am discutat despre toate avantajele și dezavantajele acestei proceduri stamatologice de ordin estetic, apoi am făcut o simulare digitală pe calculator a viitorului zâmbet.
Prin această transformarea nu am reparat doar problemele estetice, ci și cele de functionalitate, calitatea mușcăturii care este extrem de esențială. Pentru această procedură au fost necesare 26 de fațete.", a spus medicul. Întreaga schimbare are o valoare de aproximativ 20.000 de euro. 

Citeste si: Ilinca Vandici, Adrian Mutu, Matteo și Bella Santiago, așa cum nu i-ai văzut niciodată!| VIDEO EXCLUSIV

Ce sunt fațetele dentare

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fațetele dentare din porțelan pot fi solutia pentru zâmbetul perfect, constituie o modalitate elegantă de a îmbunătăți zâmbetul, chiar și atunci când există o problemă de formă, aliniament, lungime sau de pozita incorecta a dintilor.

 

Avand o grosime foarte redusa, fatetele necesita slefuirea unei cantitati foarte mici de smalt, uneori chiar deloc. Rezultatul este uimitor, dintii vor avea culoarea, dimensiunea si forma dorita, pentru un zambet de Hollywood.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies