Adrian Streinu-Cercel, anunț nou despre coronavirus! Când ne vom relua viețile și ce urmări vor exista? „Despre ce economie mai vorbim noi?”

adrian streinu-cercel, institutul de boli infectioase matei bals, anunt, coronavirus,  anunt coronavirus
adrian streinu-cercel, institutul de boli infectioase matei bals, anunt, coronavirus, anunt coronavirus

Medicul Adrian Streinu-Cercel a făcut un anunț nou despre coronavirus, în cadrul căruia a explicat cum poate fi combătut virusul și când preconizează că vom reveni la normal.

Managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel, a făcut noi precizări despre coronavirus. Acesta este de părere că s-au descoperit deja toate punctele slabe pe care virusul le are, și este important să înțelegem cum să îl combatem.

adrian streinu-cercel, institutul de boli infectioase matei bals, anunt, coronavirus, anunt coronavirus
adrian streinu-cercel, institutul de boli infectioase matei bals, anunt, coronavirus, anunt coronavirus

Citeste si: Dr. Adrian Streinu-Cercel, un nou avertisment: „Acest virus parşiv se ascunde în praf şi mizerie”

Mai mult decât atât, unul dintre noile anunțuri făcute de specialist, ridică o urmă de speranță pentru toți românii. Adrian Streinu-Cercel a explicat că preconizează că în luna iunie, viața și-ar putea relua cursul firesc, dar că acest lucru depinde de măsurile pe care fiecare om le va lua în dreptul său, pentru a stopa răspândirea coronavirus. Totodată, oamenii trebuie să înțeleagă că este imperios necesară cooperarea lor cu autoritățile, precum și respectarea tuturor regulilor impuse de acestea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Totodată, specialistul Adrian Streinu-Cercel consideră că virusul poate fi slăbit, chiar eliminat, cu ajutorul igienei corespunzătoare. Acest fapt nu se referă doar la igiena personală, ci și la curățirea eficientă a locuinței, având în vedere că virusul poate rezista pe diferite suprafețe, sau chiar în aer.

Managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, a mărturisit că el poartă mască, în timp ce face curat și că o va arunca imediat cum termină igienizarea locuinței. Astfel, este important ca populația să aibă o igienă bună, pentru a preveni infectarea, însă Streinu-Cercel a făcut apel și către autorități, pentru a igieniza spațiile publice, inclusiv străzile.

Citeste si: Avertismentul lui Adrian Streinu-Cercel, în plină criză de coronavirus

Adrian Streinu-Cercel, Managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, anunț nou despre coonavirus

„Voi contraria pe foarte multi oameni. Din punctul meu de vedere, mă intereseză să nu vad pacienţi îmbolnăviţi. Dacă ei se îmbolnăvesc, vreau să văd doar formele uşoare. Dacă oamenii mor, despre ce economie mai vorbim noi? Trebuie o pauză de 10 săptămâni după care ne putem relua viaţa. E momentul ca preşedintele să se implice în mod direct.

Iar decizia să fie la cel mai înalt nivel posibil. Trebuie convocat CSAT.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Avem câteva avantaje. Virusul a transpus ce poate să facă și a dat din mânecă toți așii. Acum trebuie să folosim toți așii împotriva virusului. Trebuie să decontaminăm zonele și să inactivăm virusul. Acum este treaba autorităților să intervină cu mașini să spele tot orașul. Trebuie să folosim apa și săpunul din abundență.

În casă fac curat cu masca pe figură. După ce am terminat de făcut curat, masca trebuie aruncată la gunoi și dusă la pubelă.

În felul asta decontaminăm propriul habitat”, a declarat Adrian Streinu-Cercel, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Când se termină izolarea în România! Ce spune profesorul Streinu-Cercel



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvăluit cel mai eficient tratament împotriva febrei. Ce poți face acasă?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies