Adrian Văncică, despre deserturile copilăriei și dulciurile pe care le mânca doar de sărbători. „Eu nu știam că portocalele nu se coc doar de Crăciun.”

Adrian Văncică, despre deserturile copilăriei și dulciurile pe care le mânca doar de sărbători. „Eu nu știam că portocalele nu se coc doar de Crăciun.”
Adrian Văncică, despre deserturile copilăriei și dulciurile pe care le mânca doar de sărbători. „Eu nu știam că portocalele nu se coc doar de Crăciun.”

Adrian Văncică a povestit despre cum arătau sărbătorile de iarnă pentru el și dulciurile pe care le primea doar atunci.

Adrian Văncică, cunoscutul actor român de film, teatru, televiziune și voce, este îndrăgit pentru un rol dintr-un serial vizionat de întreaga țară, fiind, de asemenea, nominalizat și pentru cel mai bun actor în rol secundar. Are numeroase filme și seriale la activ, în lumina reflectoarelor, având o carieră de succes.

Când vine vorba despre copilăria lui, Adrian Văncică a povestit, în cadrul unui interviu, acum ceva timp, că și-a petrecut anii adolescenței la țară, alături de bunica sa, iar ulterior a făcut școala în Târgoviște, orașul său natal.

Filmele de pe micile ecrane nu au lipsit nici atunci, fiind o inspirație pentru actorul de astăzi și pentru întreaga lui activitate din prezent.

Cum a arătat copilăria lui Adrian Văncică și care erau dulciurile pe care le primea doar de sărbători

Citește și: Cine este ADRIAN VĂNCICĂ (Celentano), actorul din Las Fierbinți. „Am stat un an de zile în Coreea de Sud. Am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Adrian Văncică
Adrian Văncică[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este ELENA VĂNCICĂ, soția lui Adrian Văncică (Celentano). „Dar dincolo de asta, suntem o fa­milie normală, cu prie­teni mulţi, cu vizite"

Invitat în cadrul podcastului lui realizat de Radu Țibulcă, Adrian Văncică a povestit numeroase aspecte din viața lui personală și profesională, dar și-a deschis sufletul și cu privire la anumite clipe memorabile din copilăria lui.

Actorul a povestit despre portocalele pe care le vedea doar la sărbători și cum o lungă perioadă nu știa că aceste fructe pot fi găsite și în restul anului. Când vine vorba despre banane, părinții aveau doar câteva în vitrină, care stăteau la copt, iar acesta  lua câte o banană la școală doar pentru a o vedea colegii, iar apoi o aducea acasă. În momentul în care primea o ciocolată, mânca doar câte două pătrățele, pentru a avea mai multe zile la rând.
Astfel, acest tip de copilărie cu siguranță nu este străin persoanelor, mai ales celor care se bucurau de dulciuri doar în perioada sărbătorilor. 

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

„Cât de importantă era o portocală de Crăciun! Atunci erau portocale. Eu nu știam că portocalele nu se coc doar de Crăciun, eu nu știam că poți să găsești portocale în tot timpul anului, pentru că eu nu aveam, aveam doar de Crăciun și una, două. Și banane. Apăreau câte, două trei și le puneau sus pe vitrină să se coacă. Mergeam cu ea la școală doar să o vadă copiii și după o puneam la loc.

Nu se mânca așa. Ciocolata. Erau niște ciocolățele chinezești, mici, mâncam două pătrățele pe zi. Crezi că mâncam de rupeam? De unde? Două pătrățele pe zi, trei, mai e și mâine o zi.”, a spus Adrian Văncică.

Adrian Văncică
Adrian Văncică[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este ADRIAN VĂNCICĂ (Celentano), actorul din Las Fierbinți. „Am stat un an de zile în Coreea de Sud. Am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile"

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul real pentru care Cristina Ciobănașu nu a fost prezentă la ziua de naștere a Ruxandrei Ion: "Din păcate așa am nimerit"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies