Cine este ADRIAN VĂNCICĂ (Celentano), actorul din Las Fierbinți. „Am stat un an de zile în Coreea de Sud. Am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile"

Cine este ADRIAN VĂNCICĂ (Celentano), actorul din Las Fierbinți
Cine este ADRIAN VĂNCICĂ (Celentano), actorul din Las Fierbinți. „Am stat un an de zile în Coreea de Sud. Am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile"

Află tot ce nu știai despre Adrian Văncică, interpretul lui Celentano din Las Fierbinți.

Adrian Văncică  s-a născut pe 18 martie 1977, în Târgoviște și este unul dintre cei mai cunoscuți actori de teatru și film din România. Este absolventul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu.

Cine este ADRIAN VĂNCICĂ (Celentano), actorul din Las Fierbinți

Ce studii are Adrian Văncică 

Adrian Văncică a devenit cunoscut pentru publicul larg din România odată cu personajul „Celentano”, prietenul de pahar al lui Firicel(Cuzin Toma), pe care îl interpretează magistral în serialul de comedie „Las Fierbinți”, fiind în prezent angajat al al Teatrului Nottara din București.

„Nu pot sa spun, ca intri deja in bucataria mea. Am studiat, am vazut si film, am cautat sa vad cum joaca unii betivi.

De asta n-a fost Margineanu, pentru ca betia e greu de jucat pentru un actor, daramite pentru cineva care nu e actor.

Si am gasit un drum. Celentano in primul sezon avea cateva aparitii, apoi lucrurile au evoluat firesc. Ba, e bun, merge, hai sa … si a devenit unul din personajele care duc episoade”, a povestit Adrian Văncică.

Adrian Văncică a fost nominalizat la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”  pentru rolul „Vali Iordache” din filmul „ Boogie” în cadrul Premiilor Gopo, dar și pentru rolul polițistului din „Ultima zi”.

Citeste si: PORTRET: Cine este CUZIN TOMA (Firicel), actorul din Las Fierbinți

Este fiul Mariei Ionescu de la Brad, nepoata lui Ion Ionescu de la Brad și al lui Ion Văncică.

Adrian Văncică și-a petrecut anii copilăriei la țară, alături de bunica sa și a făcut școala în Târgoviște, orașul său natal, în clasa a 5-a purtând șnurul galben al comandantului de detașament.

Copilăria sa a fost marcată de Sandy Bell, pe care o urmărea adesea alături de familia sa, dar și de personajele serialului Dallas, care au reprezentat o sursă de inspirație pentru actor.

„Eu sunt distribuit foarte mult in comedii, din pacate. Eu as vrea sa joc si roluri din astea dramatice. Adica, de atata timp facand si stand-up, facand si serialul, facand si la teatru atatea comedii, am acumulat in mine o forta pentru personajele astea dramatice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

As juca chestii din astea oribile, nu stiu, asasini de bebelusi, ceva, nu stiu, mi-as asuma niste nebunii din astea. Nu o sa am unde, dar as face chestia asta. Nu stiu ce fel de actor sunt”, a marturisit interpretul lui Celentano.

cine este celentano din las fierbinti

Citeste si: CV ELIZA NATANTICU: Cine este, cu adevărat și ce profesie are soția lui Cosmin Natanticu

Ce meserie a avut Adrian Văncică înainte de a-l interpreta pe Celentano

Ceea ce multă lume nu știe este că drumul actorului și scenaristului Adrian Văncică nu a fost deloc ușor. Înainte să devină atât de cunoscut, interpretul lui Celentano a muncit din greu în Coreea de Sud.

Avea doar 25 de ani și făcea pe clovnul pe meleaguri străine pentru a-și câștiga existența.

„Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro.

Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică  emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a povestit Adrian Văncică pentru Rock Fm.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MIHAI BOBONETE. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

 

Adrian Văncică a fost întrebat cât de greu i-a fost să-și însușească personajul „Celentano” și cum reușește interpreteze cu atâta naturalețe rolul unui bețiv.

„După două zile de filmare mă dor ochii. Pentru că eu niciodată nu-mi văd partenerii cu care joc, mă văd pe mine. Zici ca-s Al Pacino în <Parfum de femeie>, nu văd nimic în jur. Pe beţivii pe care îi imit i-am cunoscut la bloc, sunt trei la număr, iar nici unul, niciodată, nu îl recunoaşte pe celălalt”, a mai povestit Adrian Văncică.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: CV EMI & CUZA: Cine sunt cu adevărat și cu ce se ocupă băieții din proiectul Noaptea Târziu

Cine este soția lui Adrian Văncică

Adrian Văncică a pus bazele unui mariaj solid împreună cu partenera sa de viață, Elena Văncică. Cei doi împărtășesc dragostea pentru actorie, ba chiar au avut ocazia de a juca împreună în mai multe filme.

În ceea ce privește viața profesională a soției, Adrian Văncică a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că nu îi place să intre în detalii, pentru că este un job dificil. Cei doi au avut șansa de a colabora pentru filmul „Scurtcircuit”.

sotia lui celentano din las fierbinti

„Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu”, a declarat actorul pentru click.ro.

Adrian și Elena Văncică au împreună două fete, Mara și Theo.

Citeste si: CV ESTERA BUBLE:  Cine este, cu adevărat și ce profesie are sora Lidiei Buble

Multă lume nu știe însă că fetele lui Adrian Văncică au apărut într-un episod din serialul „Las Fierbinți”. Cu toate acestea, actorul susține că nu își dorește ca fetele sale să-i calce pe urme.

„Fetele noastre au jucat într-un episod din «Las Fierbinţi». Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre. (…) Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele de mult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului”, a mai spus acesta.

Citeste si: CV ARMIN NICOARĂ: Cine este cu adevărat și ce vârstă are celebrul saxofonist. Biografie: copilărie, carieră, boală, cine este iubita lui



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine a fost Petrică Mîţu Stoian. "Noi nu am avut ce să împărţim, nu am avem avere şi nici copii."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies