Cine este MIHAI BOBONETE. „Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu nu am plăcut-o pe ea.”

Cine este Mihai Bobonete
Cine este MIHAI BOBONETE. „Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu nu am plăcut-o pe ea.”

Descoperă tot ce nu știai despre Mihai Bobonete, îndrăgitul actor

Mihai Bobonete a venit pe lume într-o zi de vară, mai exact pe 14 iunie 1980. S-a născut în Craiova, însă toate drumurile l-au dus către capitală, unde avea să cunoască succesul.

Mihai Bobonete a studiat în cadrul Facultății de teatru a Universității Spiru Haret, fiind elevul lui Vlad Rădulescu. A fost coprezentatorul show-ului de comedie „Divertis”. Dacă Tony Grecu i-a dat undă verde, e clar că vorbim despre un munte de talent. 

Cine este Mihai Bobonete și cum a arătat copilăria lui 

Citeste si: CITEŞTE: Cine este, cu adevărat ANCA DUMITRA (Gianina), celebra actriţa din Las Fierbinţi

cine e bobita din las fierbinti
Mihai Bobonete (2 ani) si mama lui[Sursa foto: Instagram]

Pe când era copil, actorul își petrecerea vacanțele la bunici, fie la Fălcoiu, fie la Osica, având o relație specială cu bunica sa, pe care o diviniza.

Mihai Bobonete a dat bacalaureatul în Slobozia, însă, pentru a urma studiile universitare, s-a îndreptat spre Craiova. A intrat la Facultatea de electrotehnică, însă în scurt timp, a realizat că nu este drumul pe care își dorește să meargă în continuare. Fără pic de regret, a renunțat la facultate și s-a angajat.

„Tata mă vedea inginer. De altfel, când am plecat din Craiova, repetam anul IV la Electrotehnică.

Chipurile, îl aprofundam. Am avut 24 de restanțe”, a povestit Mihai Bobonete. Pe când se afla la mare, Mihai Bobonete a fost sfătuit de un prieten să lase totul baltă și pornească spre capital.

La scurt timp, actorul a primit două vești crunte: tatăl său pierduse lupta cu nemiloasa boală care a luat cele mai multe vieți în ultimul secol, cancerul și totodată, avea să afle că prietenul său cel mai bun s-a sinucis.

Mihai Bobonete ajunge în capitală și începe să își creioneze drumul în actorie. Tot aici avea să o întâlnească și pe cea care care i-a devenit soție și i-a dăruit doi copii superbi.

Citeste si: CITEȘTE: Cine sunt EMI & CUZA de la Noaptea Târziu

Cariera lui Mihai Bobonete

În CV-ul lui Mihai Bobonete, vom găsi roluri importante în filme și seriale, emisiuni de succes pe care acesta le-a moderat, dar și reclame arhicunoscute.

Mihai Bobonete a intrat în atenția publicului larg din România odată cu personajul Bobiță din „Las Fierbinți”, devenind astfel unul dintre cei mai cunoscuți actori de pe plaiurile mioritice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Intru în televiziune, ajung în serialul ”La bloc”, începe să-mi placă televiziunea și să înțeleg ce îmi aduce ea.

Acum 12 ani îl cunosc pe Dragoș Buliga, regizorul serialului.

Ei fac serialul Vine Poliția, care a fost o adaptare din Spania, care n-a avut mare succes la noi, dar a legat o gașcă mișto: eu, cu Leonid Doni (Robi din serial), Costi Diță, (Giani) și o mare parte din echipa de acum din Las Fierbinți.

Vine la facultate și Mihai Rait, Dorel din serial.

Am fost colegi din clasa a IV-a, deci suntem ca doi frați”, a mărurisit Mihai Bobonete.

mihai bobonete biografie

Mihai Bobonete a mărturisit că acel prieten de la mare, care l-a împins cumva către cariera de actor, este chiar Octavian Strunilă.

„Singurul om care m-a îndemnat a fost Octavian Strunilă, care este și nașul meu. Iar lui i-a venit ideea asta nebunească atunci când eram la Costinești. Băusem toată noaptea și dimineața a zis: „Nu vrei să te faci actor?”. Eram deja anul al patrulea la Electrotehnică, la Craiova și am renunțat și am venit la București brusc. A fost o decizie de moment. M-am pregătit pentru admitere cu Strunilă, el m-a învățat bine monologuri, o poezie, două și cam aia a fost. Am intrat din prima, da”, ne-a povestit el.

Citeste si: NOUTATE: Cine este ANAMARIA PRODAN Reghecampf. Biografie: data nașterii, căsătorii, divorț, copii

Mihai Bobonete a început două facultăți, însă nu a reușit să le finalizeze, planurile Celui de Sus fiind mult mai mari pentru el.

El a luat decizia de a abandona studiile, nu a fost forțat de împrejurări. A furat meserie de la actorii pe care i-a întâlnit de-a lungul timpului și astfel a prins experiență și încredere în capaciățile sale.

„Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu nu am plăcut-o pe ea.”

„Nu aș putea spune că am un actor care să îmi fie mentor, dar am niște preferați, cum ar fi Mimi Brănescu, care este și scenaristul serialului „Las Fierbinți”, dar este și un actor deosebit. Eu nu am terminat Actoria, am făcut un an și am plecat. Nu sunt legitimat de nici un fel. Cred că a fost o neînțelegere din ambele părți. Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu nu am plăcut-o pe ea. S-a întâmplat și la Electrotehnică. Deci eu am liceul la bază, nu mă laud cu asta, dar așa s-a întâmplat. Și a trebuit să fur trucuri de la colegi care au făcut școli, m-am inspirat, dar am și talent”, a mai dezvăluit, pentru Libertatea, Mihai Bobonete.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Mihai Bobonete a dezvăluit cum reușește să intre atât de bine în personajele pe care le interpretează și să fie autentic în fața publicului.

„Mă simt bine cam în toate lucrurile pe care le fac, pentru că dacă nu m-aș simți bine și nu le-aș face cu plăcere, nu le-aș mai face, așa că, de obicei, cam în toate proiectele în care sunt implicat sunt implicat 100%”, ne-a lămurit actorul.

Citeste si: NOUTATE: Cine este PATRIZIA PAGLIERI. Biografie: data nașterii, cariera, căsătorie, copil

Ce viata de familie are Mihai Bobonete

Mihai Bobonete este căsătorit, încă din anul 2003, cu dragostea vieții sale, Cătălina, care i-a dăruit doi copii. Octavian și Maria sunt minunile din viața lor. Acesta mărturisește că, atunci când vine vorba de familie, timpul nu se negociază.

„E timp pentru toate lucrurile care te bucură, trebuie doar să nu depășești o limită. Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro. Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare dată.”, a declarat Mihai Bobonete,

Mihai Bobonete mărturisește că este un tată cu normă întreagă și că timpul liber pe care îl are între filmări este dedicat exclusiv familiei sale.

mihai bobonete sotie

Citeste si: NOUTATE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

„Muncind 10 luni din 12 la serialul ai toate șansele să fii celebru, dacă ți-ar mai rămâne și timp. Or, la mine, ce rămâne din timp îl dau familiei. Am doi copii, care au crescut, sunt un tată cu normă întreagă, deci nu am apucat să mă schimb prea mult.

Vacanțele mele sunt aceleași ca ale oricărui român cu venit mediu, adică merg în fiecare vară în Grecia și pe la noi, la mare. Nu am ajuns în Miami. Nu am fost vreun calic, dar nici nu am strâns vreo avere. Am avut perioade în care am văzut ce înseamnă foarte mulți bani. Nu mi-au luat mințile și nici nu mi-a plăcut prea tare”, a spus simpaticul actor.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este ANAMARIA PRODAN Reghecampf. „Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri. Luni, l-am cerut de bărbat. Ne-am zis: 'Ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies