CV-uri EMI & CUZA: Cine sunt, cu adevărat și cu ce se ocupă băieții din proiectul Noaptea Târziu

Cine sunt EMI & CUZA de la Noaptea Târziu
CV-uri EMI & CUZA: Cine sunt, cu adevărat și cu ce se ocupă băieții din proiectul Noaptea Târziu

Află tot ce nu știai despre Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Cum s-au cunoscut și cum au început să lucreze împreună

Proiectul „Noaptea Târziu” a început în urmă cu 7 ani, devenind treptat un adevărat fenomen, întrucât parodiile realizate de Emi, Cuza și Cucu au fost fredonate de milioane de tineri. Parodia „Sunt un cocalar” i-a adus pe cei trei în atenția publicului larg, clipul piesei ajungând în topul celor mai vizionate video-uri din ultimii 10 ani pe Youtube.

La acea vreme, cei trei tineri erau studenţi și scriau versuri noaptea târziu.

Pe numele din buletin, Adrian Popescu (Cuza), Horaţiu Cuc (Cucu) şi Emanuel Popescu (Emi) au povestit cum a prins contur piesa care avea să-i facă celebri.

Cine este Cuza (Adrian Popescu) de la Noaptea Târziu și cu ce se ocupă 

„Trebuia să abordăm un alt subiect, dar din păcate sau mai degrabă din fericire, nu am reuşit să găsim locaţia şi vestimentaţia de care aveam nevoie.

Eram foarte presaţi de timp, mai aveam 2 zile până trebuia să terminam episodul şi trebuia să mergem la Târgu Jiu, pentru că urma ziua lui Cuza. Aşa că am hotărât să alegem un subiect mai uşor, care să nu ne pună foarte mari probleme, din punct de vedere al scenariului, versurilor, locaţiei, vestimentatiei, etc. Cuza a venit cu propunerea să vorbim despre cocalari, cu toate că ştiam că a fost un subiect foarte dezbatut şi parodiat în România.

A spus în glumă: ‘Lasă frate, că găsim noi să zicem ceva ce nu au mai zis și alții.’ Așa că în maximum oră după ce am stabilit subiectul, Cuza s-a apucat să facă versurile și Cucu să caute clipuri virale/amuzante cu sau despre cocalari, ca să le folosim pe prima parte (partea de vlogging). Versurile au fost făcute într-o jumătate de oră, apoi am mers și am tras piesa în studio”,  au povestit aceştia într-o discuţie cu Simona Gherghe.

Emi și Cuza formează una dintre echipele care au acceptat provocarea, fiind gata să trăiască experiența vieții lor. Emi și Cuza sunt prieteni din copilărie, fiind chiar colegi de bancă la un moment dat.

Relația lor de prietenie este una extrem de strânsă, cei doi au crescut, s-au dezvoltat și au atins succesul împreună.

Provocarea i-ar putea uni și mai mult sau ar putea pune în pericol relația de prietenie dintre cei doi.

emi si cuza asia express

Citeste si: CITEȘTE: Cine este MIHAI PETRE. Biografie: Data naşterii, căsătorie, carieră, copii

Cine este Emi (Emanuel Popescu) de la Noaptea Târziu și ce studii are

Emanuel Popescu sau Emi de la Noaptea Târziu, așa cum este cunoscut de publicul larg, este din Târgu Jiu și alături de Cuza și Cucu, a construit cele mai vizualizate parodii din România.

Emi este absolventul Facultății de Educație Fizică și Sport, a terminat și Facultatea de Management, având la CV și un master.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

emi noaptea tarziu

Acesta a declarat, în repetate rânduri, că nu își dorește să defileze cu studiile sale, mai ales de când a ajuns la concluzia că nu va ajunge să profeseze niciodată în domeniile respective.

Succesul obținut cu proiectul „Noaptea Târziu” i-a schimbat complet perspectivele, online-ul devenind principalul său punct de interes.

„Pentru noi, diplomele sunt, aşa, de palmares. Nu cred că vom profesa vreodată în domeniile astea, pentru că noi, în ultimii 3-4 ani, ne-am specializat în online.

Acum avem un studio de înregistrări complet echipat, avem patru camere cu care filmam videoclipurile, lavaliere, lumini. Încercăm să fim din ce în ce mai profesionişti”,  a mărturisit Emi Popescu pentru ziarul Libertatea.

Iulian Adrian Popescu, pe numele din buletin sau Cuza de la Noaptea Târziu, așa cum este cunoscut de public, a schimbat recent prefixul, mai exact pe 19 septembrie, sărbătorind alături de prietenii apropiați, împlinirea celor 30 de ani.

Este originar din Târgu Jiu și, deși a studiat o bună perioadă de timp, Medicina, specialitatea Kinetoterapie, Cuza a ales să meargă pe calea divertismentului.

Înainte de a studia medicina, Cuza și-a încercat norocul și la SRI, însă destinul nu avea să-l ducă spre acest domeniu. Acesta a studiat și dreptul, însă a realizat la scurt timp, că nu i se potrivește.

Ce relație de prietenie îi leagă pe Cuza și Emi

Citeste si: CV ESTERA BUBLE: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are sora Lidiei Buble

cuza noaptea tarziu

Citeste si: PORTRET- ELIZA NATANTICU: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are partenera de viață a lui Cosmin Natanticu

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De unde provine porecla lui Cuza

Cuza a dezvăluit de unde vine, de fapt, porecla sa.

„Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza. Am avut o singură replică (râde), dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o, că am rămas cu această poreclă”, a povestit Cuza.

Cuza: „Sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă”

Înainte de a pleca în Asia , alături de Emi, Cuza s-a arătat extrem de încântat de această experiență. Acesta a mărturisit amuzat că, dacă se va înțelege cu Emi pe tot parcursul competiției, îl va cere de „prieten cel mai bun”.

„Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs’, a declarat Cuza.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este George Burcea. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, divorț

Cuza s-a iubit cu Ramona Olaru

O bună perioadă de timp, Cuza și Ramona Olaru au format un cuplu, însă din motive pe care cei doi nu și-au dorit să le discute, au decis să pună punct definitiv relației.

Ramona s-a cuplat cu vloggerul după ce a trecut printr-un divorț dureros, separându-se din varii motive de bărbatul care îi era alături încă din adolescență.

Relația dintre cei doi a fost marcată de numeroase suișuri și coborâșuri, care i-au adus în pragul unei separări definitive.

„În sfârșit a venit momentul pe care, probabil, mulți dintre voi l-ați așteptat de mult timp. Și anume, da, sunt o persoană singură în acest moment.

Din păcate, lucrurile n-au funcționat așa cum am fi sperat de-a lungul acestei relații, spun toate lucrurile acestea în sfârșit pentru că de fiecare data s-au interpretat și s-au scris tot felul de chestii total aiurea și total pe dinafară față de cum s-au întâmplat, și mai spun acest lucru pentru că dacă nu funcționează un lucru și dacă n-ai liniște și dacă nu găsești exact ce ai nevoie, atunci este mai bine și mai liniștit pentru ambele părți separarea.”, a spus Ramona Olaru.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este CARLA'S DREAMS. „Eu sunt mult mai cuminte când sunt mascat pentru că reprezint un proiect și nu pot să îmi permit multe lucruri pe care mi le-aș dori."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies