Adriana Bahmuțeanu, despre lucrurile care au ținut-o pe linia de plutire. Declarații neașteptate despre perioadele grele prin care a trecut. “Asta a fost o supapa mea de supraviețuire.”

Adriana Bahmuțeanu, despre lucrurile care au ținut-o pe linia de plutire. Declarații neașteptate despre perioadele grele prin care a trecut. “Asta a fost o supapa mea de supraviețuire.”
Adriana Bahmuțeanu, despre lucrurile care au ținut-o pe linia de plutire. Declarații neașteptate despre perioadele grele prin care a trecut. “Asta a fost o supapa mea de supraviețuire.”

Adriana Bahmuțeanu, despre momentele grele prin care a trecut în etapele vieții sale.

Nu mai este un secret că Adriana Bahmuțeanu a trecut prin foarte multe încercări ale vieții, astfel, în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan, jurnalista și-a deschis sufletul și a vorbit despre alegerile sale. A mărturisit că dacă ar fi știut ce anume o aștepta în viață, ar fi făcut Facultatea de Drept pentru a rezolva anumite probleme, însă și-a dorit să găsească soluții utile și a făcut Facultatea de Psihologie. 

“Dacă aș fi știut ce mă așteaptă, mă apucam de facultatea de Drept, iar acum aș fi fost doamna avocat. Între timp, nu m-am apucat de Facultatea de Drept, ci am vrut să-mi caut soluții, să văd cum ies din ele și am făcut Psihologie. Dar dacă știam ce mă așteaptă, probabil, aș fi reușit cu mintea de acum și cu formările de acum, cu experiența de acum, aș fi procedat cu siguranță într-un altfel.
Așa a fost să fie până la urmă, s-au întâmplat lucruri care până la urmă m-am epuizat.”
, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, declarații cutremurătoare despre anumite momente din viață

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și-a dorit de mică să ajungă în televiziune: „Îmi place să fiu în centrul atenției, să fac interviuri, să apar la televizor, să îmi dau cu părerea.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vorbește deschis despre despărțirea de George Restivan! Când s-a produs ruptura: „Am stat să ne facem împreună bilanțul, să vedem ce putem face.”

Jurnalista a mărturisit că toate lucrurile din viața ei au epuizat-o, iar dacă nu ar fi avut terapeuți în spate, dezvoltare personală și cursuri care să o ajute să supraviețuiască, ar fi putut ajunge la un gest necugetat.

Este de părere că foarte multe femei au fost în situația ei și chiar au ajuns să facă lucruri extreme.  “Dacă nu avem resurse din spate și faptul că în spate aveam terapeuți, dezvoltare personală, aveam cursuri, tot ce puteam să am ca să supraviețuiesc, pentru că asta a fost o supapa mea de supraviețuire, cred că mi-aș fi lua zilele. Sunt convinsă că multe femei care au trecut prin situații asemănătoare s-au gândit nu o data, ci de mai multe ori să-și ia zilele, iar multe au și făcut-o.
Este extraordinar de greu când intri într-o luptă inegală din toate punctele de vedere, și ca financiar, ca logistică și ca relație până la urmă.”,
a mai spus Adriana Bahmuțeanu.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Adriana Bahmuțeanu, psiholog cu acte în regulă. Cum a ajuns vedeta TV să facă asta. “Am definitivat ceea ce nu am reușit să fac în tinerețe.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies