Adriana Bahmuțeanu vorbește deschis despre despărțirea de George Restivan! Când s-a produs ruptura: „Am stat să ne facem împreună bilanțul, să vedem ce putem face.”

Adriana Bahmuțeanu vorbește deschis despre despărțirea de George Restivan! Când s-a produs ruptura: „Am stat să ne facem împreună bilanțul, să vedem ce putem face.”
Adriana Bahmuțeanu vorbește deschis despre despărțirea de George Restivan! Când s-a produs ruptura: „Am stat să ne facem împreună bilanțul, să vedem ce putem face.”

Prezentatoarea TV a explicat care este motivul ce a dus la despărțire.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi păreau că formează un cuplu solid și au ajuns chiar și în fața altarului. Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile, prezentatoarea TV a anunțat despărțirea de soțul său. Acum, invitată în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Adriana Bahmuțeanu a vorbit deschis despre motivele care au dus la ruptura dintre ea și partenerul său de viață.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”

Adriana Bahmuțeanu vorbește deschis despre despărțirea de George Restivan. Când s-a produs ruptura
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: A trădat Adriana Bahmuțeanu în dragoste? Cum a reușit vedeta să fugă dintr-o relație în care nu se mai simțea bine? „În momentul în care stai cu un abuzator, e bine să îți pregătești ieșirea.”

Când s-au despărțit de fapt Adriana Bahmuțeanu și George Restivan?

Jurnalista a ținut să precizeze că ruptura s-a produs în urmă cu câteva luni, iar încă de la începutul relației, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au căzut de comun acord că dacă unul dintre parteneri va vrea să părăsească relația, celălalt îi va respecta decizia.

Lucrurile astea le-am discutat de la început și am fost de acord că dacă unu dorește să iasă din poveste, celălalt îl va lăsa să plece.

Cu toată durerea, celălalt trebuie să înțeleagă. Dacă unu chiar dorește cu tot dinadinsul să se rupă, se poate rupe. Nu e nimic greșit în asta. Lunile astea ne-am despărțit, în care am stat să ne facem împreună bilanțul, să vedem ce putem face, să ne alegem soluțiile, să vedem dacă putem. Nouă ni s-au schimbat prioritățile de viață. Se întâmplă și asta, ca la un moment dat, un eveniment intern al unuia dintre parteneri să schimbe cursul poveștii și el să spună că nu mai poate să facă ce făcea acum un an, pentru că în viața sa personală s-au
schimbat niște lucruri. Atunci, dacă eu nu mai pot să fac aia, trebuie să îți spun și ție și să luăm împreună o decizie, dacă mai rămânem sau nu. În momentul în care se schimbă aceste lucruri pe parcursul relației, este cel mai bine să stai să vorbești, să vezi dacă poți să o duci mai departe sau nu
.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.  



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Saveta Bogdan, dezvăluiri despre iubitul tinerel! Artista se iubește cu un bărbat mai tânăr cu 20 de ani! „Pe stradă când merg cu el, merge la 2 metri de mine.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de caramel sărat a Gabrielei Cristea: „Caramelul sărat putem să îl folosim la orice prăjitură, ca să o îmbunătățim. Rețeta mea este foarte simplă și se face rapid.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies