Adriana Bahmuțeanu, prima declarație după ce s-a aflat că va fi operată de urgență: "Să-mi țineți pumnii"

Adriana Bahmuțeanu, prima declarație după ce s-a aflat că va fi operată de urgență:
Adriana Bahmuțeanu, prima declarație după ce s-a aflat că va fi operată de urgență: "Să-mi țineți pumnii"

Adriana Bahmuțeanu a transmis primul mesaj pe contul ei de Facebook, după ce s-a aflat că va fi operată de urgență.

"Pentru ca sanatatea îmi da bătăi de cap, in seara asta am fost internata la Spitalul Sanador și mâine dimineață voi fi operata de către domnul doctor Gabriel Mitulescu, medic cu rezultate excelente și care își iubește profesia mai mult decât orice!!!
Va multumesc pentru mesajele de incurajare și sunt convinsa ca totul va fi bine, ca doar sunt pe mâini bune și am cele mai bune condiții!!!
Va pup și va iubesc, sanatate va doresc!!! ❤️ Pupici și să-mi țineți pumnii!!!", a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei de Facebook.

Citeste si: Nutriţioniştii ne dau veşti bune: ”Dintre toate dulciurile, aceasta este alegerea cea mai sănătoasă și dietetică“ Desertul de care să te bucuri în această vară

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Adriana Bahmuțeanu va suferi o intervenție periculoasă

Adriana Bahmuțeanu a vorbit ea însăși, anterior, despre problemele medicale pe care le are și despre faptul că va fi operată.

„De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces. Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând.

Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera.

Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă”  a spus Adriana Bahmuțeanu în cadrul unei emisiuni de televiziune.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Soția lui Mihai Constantinescu, apel către toți fanii artistului: „Să ne rugăm...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies