Adriana Bahmuțeanu și fostul soț nu își mai vorbesc nici când vine vorba de copil. Cum păstrează legătura cu tatăl băiatului. „Trebuie să-i trimit hârtie prin curier.”

Adriana Bahmuțeanu și fostul soț nu își mai vorbesc nici când vine vorba de copil. Cum păstrează legătura cu tatăl băiatului. „Trebuie să-i trimit hârtie prin curier.”
Adriana Bahmuțeanu și fostul soț nu își mai vorbesc nici când vine vorba de copil. Cum păstrează legătura cu tatăl băiatului. „Trebuie să-i trimit hârtie prin curier.”

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre faptul că ea și fostul soț, Silviu Prigoană, nu își mai vorbesc nici când vine vorba de copil.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format o familie, iar divorțurile repetate dintre ei nu sunt străine showbiz-ului românesc. Aceștia au trecut prin momente tensionate atunci când se aflau într-o relație, însă de fiecare dată s-au gândit că își mai pot da o șansă și pot forma familia pe care și-o doresc. Cu toate acestea, ultima despărțire dintre ei a dus la o ruptură definitivă, iar cei doi au 10 ani de când nu mai comunică.

Adriana Bahmuțeanu a încercat să-și refacă viața, iar în timp ce totul părea lapte și miere, se pare că nici în relația recentă nu și-a găsit liniștea pe care și-a dorit-o.

Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu nu mai păstrează legătura cu tatăl copilului, Silviu Prigoană

Citește și: Adriana Bahmuțeanu explică de ce oamenii cu bani sunt predispuși eșecurilor: „Nu are nicio legătură cu personalitate faptul că au această inteligență de a face bani.”

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre lucrurile care au ținut-o pe linia de plutire. Declarații neașteptate despre perioadele grele prin care a trecut. “Asta a fost o supapa mea de supraviețuire.”

Invitată în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre faptul că nu mai păstrează deloc legătura cu fostul soț, Silviu Prigoană, nici măcar atunci când vine vorba de

fiul lor. Chiar dacă ea își dorește să-l țină la curent cu anumite informații sau să vorbească despre copil, fostul ei partener de viață este cel care refuză de fiecare dată comunicarea, iar când trebuie să îi transmită ceva, Adriana Bahmuțeanu o sună pe avocata lui sau îi trimite foi prin curier, prin care  îl informează anumite lucruri legate de fiu sau de activitățile acestuia. Se pare că nici după atâția ani de la despărțire cei doi nu au îngropat securea războiului, iar încercările Adrianei de a lua legătura cu el sunt în zadar. 
„Mi-am dorit să vorbesc cu el, să rămânem părinți, chiar dacă ne-am despărțit ca și cuplu. El nici acum nu vorbește cu mine, de 10 ani. Nu avem niciun fel de comunicare. Am sunat-o pe avocata lui că aveam să-i spun ceva. El cu mine nu vorbește, trebuie să-i trimit hârtie prin curier în care să-i spun. „Subsemnata, Bahmuțeanu, în calitate de mamă, vă informez că fiul nostru, Eduard, dorește nu știu ce.”
Nu dorește el, nu vrea.”,
a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în cadrul podcastului.

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Adriana Bahmuțeanu vorbește despre copilăria sa: „N-am avut cea mai fericită copilărie! Provin dintr-o familie disfuncțională. Le mulțumesc că mi-au dat viață.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies