Afacerea pe care a avut-o soția lui Ionuț Lupescu. Ce spune campionul despre blaturile de tort făcute de partenera lui de viață. „Este o artistă.”

Afacerea pe care a avut-o soția lui Ionuț Lupescu. Ce spune campionul despre blaturile de tort făcute de partenera lui de viață. „Este o artistă.”
Afacerea pe care a avut-o soția lui Ionuț Lupescu. Ce spune campionul despre blaturile de tort făcute de partenera lui de viață. „Este o artistă.”

Ionuț Lupescu a vorbit despre afacerea cu blaturi de tort pe care a avut-o soția lui. Ce spune campionul despre torturile realizate de ea.

Ionuț Lupescu, celebrul fotbalist român al generației de aur a României, se poate declara fi în parte dintr-o generație extraordinară a fotbalului românesc, acolo unde a reușit până acum să aibă o carieră de succes și să participe la două Campionate Mondiale și două Campionate Europene de fotbal.

Atunci când vine vorba despre viața lui personală, fotbalistul a fost de fiecare dată discret cu aparițiile sale, iar căsnicia de aproape 25 de ani a fost ținută de fiecare dată departe de ochii curioșilor.

Este unul dintre cele mai apreciate cupluri din țară, mereu cu o prezență discretă atunci când vine vorba de viața lui privată. Acesta este căsătorit, însă nu are copii.

Ce spune Ionuț Lupescu despre afacerea cu blaturi de tort pe care a avut-o soția lui

Citește și: Motivul pentru care Ionuț Lupescu s-a căsătorit târziu. Declarațiile despre viața amoroasă a celebrului fotbalist. „Asta fost soarta.”

Ionuț Lupescu
Ionuț Lupescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Din cauza mentalității sale, a generației sale în care nu știu să muncească, să respecte, s-a lăsat de fotbal!” Giani Kiriță, dezamăgit de fiul său!

Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Ionuț Lupescu a vorbit despre foarte multe subiecte sportive, despre cariera de până acum, despre generația de aur a României, dar a răspuns cu discreție și la câteva

întrebări adresate despre viața de familie. La trei ani după cununia civilă, cei doi soți și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, iar după acest eveniment soția lui s-a gândit să își deschidă o afacere cu blaturi realizate acasă.

Acesta spune că se pricepe foarte bine, iar atunci când vine vorba de decor, florile din zahăr sunt o adevărată artă. Cofetăria pe care o avea deschisă se afla în Elveția, însă, odată cu perioada pandemiei, aceștia au plecat în Arabia Saudită și au trebuit să închidă totul.

Gusta de fiecare dată torturile pe care soția lui le făcea, dar acest lucru nu era tocmai bun pentru el, deoarece ajunsese să se îngrașe. De fiecare dată când nepoții săi au ziua onomastică, soția lui este cea care pregătește tortul. 

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Super bine( nr. cât de bine se pricepe soția lui la blaturi) Știe să facă niște totuși fantastice,  iar cel mai mult știe să decoreze, să facă flori din zahăr. Este o artistă la chestia aceasta. A făcut în Elveția. Îi plăcea foarte mult, era foarte talentată. Pentru mine nu era bine pentru că trebuia să testez de fiecare dată gustul tortului și am început să mă îngraș.

După ce a venit pandemia, ar trebui să plecăm în Arabia Saudită și am închis. Atunci când nepoții mei au ziua onomastică, dau comandă la Flori și face un tort foarte bun.”, a povestit Ionuț Lupescu.

Ionuț Lupescu
Ionuț Lupescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Helmut Duckadam. „Sper să nu creadă că am ceva cu el.” Duckadam, mesaj pentru „tricolor” înainte de România – Elveţia.

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ce presimțire a avut Emily Burghelea înainte de accident: ”Mi-am imaginat un înger alb”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies