„Din cauza mentalității sale, a generației sale în care nu știu să muncească, să respecte, s-a lăsat de fotbal!” Giani Kiriță, dezamăgit de fiul său!

„Din cauza mentalității sale, a generației sale în care nu știu să muncească, să respecte, s-a lăsat de fotbal!” Giani Kiriță, dezamăgit de fiul său!
„Din cauza mentalității sale, a generației sale în care nu știu să muncească, să respecte, s-a lăsat de fotbal!” Giani Kiriță, dezamăgit de fiul său!

Giani Kiriță a vorbit despre cei doi copii ai săi.

Giani Kiriță este un fost jucător de fotbal din România, care s-a retras din activitate. Sportivul a făcut senzație în perioada în care a jucat pentru Dinamo București, fiind și căpitanul acesteia.

Din punct de vedere personal, fostul fotbalist, în vârstă de 46 de ani, este divorțat și are doi copii. Din căsnicia pe care a avut-o cu Daniela Milu și care s-a încheiat în anul 2007, sportivul are doi copii, Roxana, în vârstă de 24 de ani, și Marco, în vârstă de 20 de ani.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, artistul a vorbit despre cei doi copii ai săi și despre regretul pe care îl are cu privire la activitatea fiului său.

Citește și: „Este o traumă pe care o am și acum.” Giani Kiriță, mărturisiri emoționante despre lipsa figurii paterne din viața lui

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Giani Kiriță, dezamăgit de fiul său! Fotbalistul regretă că nu i-a călcat pe urme
Giani Kiriță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu există! Puteai să te impui” Giani Kiriță l-a dat de gol pe Cătălin Cazacu! Ce interdicție a primit sportivul în timpul relației cu Ramona Olaru

Giani Kiriță, dezamăgit de faptul că fiul său nu îi calcă pe urme

Giani Kiriță, dezamăgit de fiul său! Fotbalistul regretă că nu i-a călcat pe urme
Giani Kiriță și fiul său în perioada când tânărul juca fotbal [Sursa foto: Instagram]

Atunci când vine vorba de fiul său, Marco, sportivul și-a dorit ca tânărul să îi calce pe urme, iar de aceea l-a dus la antrenamente de fotbal încă de la vârsta de 6 ani.

Din păcate, însă, ulterior, tânărul nu a mai fost atras de acest sport și a renunțat la fotbal, spre dezamăgirea tatălui său. Acum, Giani Kiriță a dezvăluit că regretă faptul că băiatul lui nu s-a ținut de treabă și nu a făcut performanță în fotbal.

 „ Sunt divorțat. Am o fată și un băiat. Fata încă nu are gânduri din astea (nr. să se căsătorească), ceea ce mă bucură.

Băiatul a cochetat cu fotbalul, dar din păcate, din cauza mentalității sale, a generațiile în care nu știu să muncească, să respecte, s-a lăsat de fotbal. Îmi pare rău că s-a lăsat. Era stângaci. Am investit în el, am fost cu el peste tot, în cantonamente. Fotbal a făcut de la 6 ani. Din păcate s-a pierdut pe drum. Chiar îmi pare rău, da. Am încercat toate variantele cu el.
Din păcate, nici relația mea cu maică-sa nu a fost una bună.”,
a declarat Giani Kiriță.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„A rămas surprins. S-a uitat așa foarte dubios la mine!” Cum l-a anunțat Karmen pe Adrian Minune că o să devină mamă? Reacția manelistul atunci când a aflat că o să fie bunic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies