Fiica lui Giani Kiriță o atacă pe Andreea Tonciu pentru că îmbracă ținute copiate! Vezi cum a ironizat-o Roxana pe Andreea!

Fiica lui Giani Kiriță o atacă pe Andreea Tonciu pentru că îmbracă ținute copiate! Vezi cum a ironizat-o Roxana pe Andreea!
Fiica lui Giani Kiriță o atacă pe Andreea Tonciu pentru că îmbracă ținute copiate! Vezi cum a ironizat-o Roxana pe Andreea!

Fiica lui Giani Kiriță o atacă pe Andreea Tonciu, postând un mesaj ironic la adresa acesteia.

Fiica lui Giani Kiriță o atacă pe Andreea Tonciu după ce a văzut o postare recentă a acesteia. Tonciu a distribuit o poză în care apare îmbrăcată într-o  rochie transparentă cu spatele gol și despicată în lateral. „Ce ziceți de această poză veche tare? Stați în casă”, a scris Tonciu. Internauții au observat că ținuta Andreei este copia fidelă a uneia purtate de o actriță de la Hollywood.

La fel și Roxana, fiica lui Giani Kiriță, care a scris mesajul “Oamenii devin creativi de când cu statul ăsta în casă...”. ( vezi motivul pentru care Andreea Tonciu a izbucnit în plâns)

Citeste si: Bianca Rus și Theo Rose, scandal monstru la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Te fandosești ca o țoală”

Presa a relatat că, în ultima perioadă, nu o dată s-a vorbit despre faptul că Andreea Tonciu, cel puțin în galele de sâmbăta, apelează la ținute inspirate, copiate spun unii, de la

vedete internaționale. Cel mai recent caz este chiar cel al ținutei de sâmbătă, când Andreea Tonciu a venit la ” Bravo, ai stil! Celebrities” îmbrăcată într-o rochie transparentă, de tip plasă, dar purtând și un fel de glugă pe cap. Bianca Rus a fost cea care a spus chiar din emisiune că Andreea Tonciu poartă o ținută extrem de asemănătoare cu cea purtată de Rihanna în 2014.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fiica lui Giani Kiriță o atacă pe Andreea Tonciu. Au ironizat-o și fanii emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” 

”Rochia aia nu avea mâneci și spatele era gol”, i-a replicat Andreea Tonciu. Dacă discuția s-a oprit acolo în emisiune, în afara ei, spiritele s-au încins iar fanii show-ului au căutat să afle adevărul. ”Rochia și styling-ul este o copie Khloe Kardashian, purtată la petrerecea marele Gatsby (deziua mamei ei)”, a comentat cineva ținuta Andreei Tonciu.

Iar, altcineva, a și făcut completările referitoare la faptul că ținuta seamănă cu a Rihannei. ”Dar și Khloe atunci a spus că s-a inspirat din ținuta Rihannei din 2014. Atunci Rihanna a avut capă, iar Andreea Tonciu acum un blazer. Unde e originalitatea?”

Și în urmă cu câteva ediții, când bruneta a avut o ținută cu o accesorizare și coafură specatculoase, fanii au găsit de unde se inspirase.

Este vorba despre ținuta și coafura Mihaelei Skripnik, un model celebru din Republica Moldova, care a participat la Bucharest Fashion Week.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Sfatul zilei din 10 iulie 2024. O zodie se va întâlni cu o veche iubire

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies