Există vreun om pe pământul acesta care să nu adore o pizza proaspăt scoasă din cuptor? Cu un blat ușor rumenit și ingredientele perfecte, potrivite gustului tău, iți spunem astăzi cum să pregătești o pizza chiar la tine acasă. Am ales astăzi pentru tine o rețetă de casă cu blat pufos și topping delicious de legume și bacon. Trebuie să o încerci!
Află cum să faci o pizza de casă sănătoasă! Există vreun om pe pământul acesta care să nu adore o pizza proaspăt scoasă din cuptor? Cu un blat ușor rumenit și ingredientele perfecte, potrivite gustului tău, iți spunem astăzi cum să pregătești o pizza chiar la tine acasă. Am ales astăzi pentru tine o rețetă de casă cu blat pufos și topping delicious de legume și bacon. Trebuie să o încerci!
Pentru pregătire, ai nevoie de următoarele ingrediente: un strop de sare, 50 ml de lapte călduţ, 50 ml de apă minerală, 3-4 linguri de ulei, 400 de grame de făină, 300 de grame de măsline, un ardei verde, un gogoşar, 2-3 roşii, 250 de grame de mozzarella, 100 de grame de bacon afumat, 2-3 fire de busuioc, un cubuleţ de drojdie, un ou.
S-a dovedit că pizza este unul dintre cele mai consumate alimente de la noi, alături de burger. Mulțumită varietății sale existente pe piață, dar și din cauza unei lipse de timp, mulți dintre romani preferă să își comande o pizza sau să mănânce în oraș, atunci când apare această poftă. Ceea ce mulți nu cunosc este că aceasta se poate pregăti foarte repede și foarte ușor acasă, din absolut orice ingrediente ai avea la îndemână.
Blatul pufos care ți se topește în gura îl poți obține foarte ușor și acasă, dacă respecți câteva reguli simple. Iată ce ai de făcut:Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citeste si: Cea mai rapidă rețetă de cozonac. Nu necesită frământare
Rețetă pizza de casă cu blat pufos
- Pui într-un bol faina pe care ai cernut-o, faci o gaura în mijloc și acolo adaugi oul, praful de sare și laptele cald în care a fost topită drojdia în prealabil.
- Amesteci ingredientele ușor, până se încorporează toată faina, adaugi uleiul și apa minerală și frămânți foarte bine; peste compoziție pui un șervețel și lași la crescut 30 de minute.
- Intre timp pregătești toppingul, tai măslinele, baconul, gogoșarul și ardeiul feliuțe.
- Ungi cu ulei o tavă de aragaz, întinzi aluatul uniform, apoi așezi toate ingredientele. Ornezi cu puțin busuioc și bagi pizza în cuptorul încins.